Life

Tudor Chirilă, îndrăgostit de Andreea Esca: “Această dragoste a rămas neîmplinită”

Tudor Chirilă a fost îndrăgostit de Andreea Esca. Se întâmpla pe vremea când cei doi erau adolescenți. De ce nu au fost împreună?
28.09.2022 | 18:49
Tudor Chirila indragostit de Andreea Esca Aceasta dragoste a ramas neimplinita
Tudor Chirila, indragostit in secret de Andreea Esca. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă a fost unul dintre bărbații care a iubit-o în secret pe Andreea Esca. Pe când erau doar doi adolescenți și elevi la aceeași unitatee de învățământ, Liceul Gheorghe Lazăr, actorul s-a îndrăgostit iremediabil de prezentatoarea de știri.

Tudor Chirilă a iubit-o în secret pe Andreea Esca

Pe atunci, Tudor Chirilă era în clasa a VII-a, iar Andreea Esca în clasa a IX-a. Însă, știa că nu are șanse la a fi împreună cu jurnalista, deoarece aceasta nu doar că era mai mare decât el, dar avea și o relație cu fiul unui renumit actor român.

ADVERTISEMENT

”Copilăria mea a fost marcată în clasa a VII-a de o dragoste nestăvilită pentru Andreea Esca. Eram într-o tabără, la Cabana Vârful cu Dor, o tabără de ski, şi Andreea Esca era foarte frumoasă în clasa a IX-a.

Ea era combinată însă cu un alt baiat de clasa a XI-a, dacă vrea ea să vă dea numele lui. Vă daţi seama, cum un piriflic de clasa a VII-a ar putea să iasă în evidenţă?

ADVERTISEMENT

A fost o dragoste care m-a marcat, am avut gusturi bune. Această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtăşită, dar nostalgia este tot ce contează în viaţa asta. Şi îmi vin în minte imaginile cu ea blondă, îmbrăcată într-o geacă vişinie…”, povestea Tudor Chirilă în 2017, într-un interviu de la radio cu Andreea Esca.

La un moment dat, s-a aflat cine era iubitul Andreei Esca din clasa a IX-a: Bogdan Arșinel, fiul îndrăgitului actor Alexandru Arșinel, acesta din urmă făcând dezvăluirea.

ADVERTISEMENT

”Erau doi copii frumoşi. Băiatul meu(n.r. Bogdan Arșinel) era mare vedetă la baschet, având 1,90 metri, iar ea era Miss în liceu. Au avut o relaţie frumoasă, aşa cum fiecare am avut în tinereţe. Andreea, la acea vreme, era o fată minunată şi foarte drăguţă. Avea o frumuseţe care aparţine tinereţii”, a mărturisit actorul pentru Ziarul Ring.

Cu cine se iubește Tudor Chirilă în prezent

Odată cu trecerea anilor, Tudor Chirilă a reușit să se reîndrăgostească și să-și găsească sufletul pereche. A avut o serie de relații eșuate, dar în cele din urmă s-a căsătorit cu Iulia Mîzgan.

ADVERTISEMENT

Iulia Mîzgan stă departe de lumina reflectoarelor, dar își susține soțul din umbră, în tot ceea ce face. De altfel, de-a lungul celor 10 ani de căsnicie, i-a oferit artistului și doi copii.

Andreea Esca, în schimb, este căsătorită din 2000 cu Alexandre Eram. Împreună au doi copii: Alexia și Aris Eram. Pe lângă asta, Andreea Esca este și una dintre cele mai iubite prezentatoare de știri din România.

ADVERTISEMENT