Life

Cu ce se ocupă acum iubita lui Tudor Chirilă. Ce afacere de succes are Iulia Mîzgan

Cu ce afacere face bani Iulia Mîzgan, iubita lui Tudor Chirilă. Aceasta a deschis propria firmă acum câțiva ani și a avut o creștere spectaculoasă în 2021.
13.08.2022 | 21:20
Cu ce se ocupa acum iubita lui Tudor Chirila Ce afacere de succes are Iulia Mizgan
Cu ce afacere face bani Iulia Mîzgan, iubita lui Tudor Chirilă. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă acum iubita lui Tudor Chirilă. Iulia Mîzgan a deschis o afacere de succes!

Cu ce afacere face bani Iulia Mîzgan, iubita lui Tudor Chirilă

Iulia Mîzgan, iubita lui Tudor Chirilă, are o afacere de succes. Aceasta a deschis recent o afacere prosperă, cu care se poate lăuda.

Mama copiilor lui Tudor Chirilă este o prezență discretă în spațiul public, dar de când a deschis afacerea sa, este mai activă. Aceasta a venit inclusiv la Untold, unde și-a promovat brandul.

ADVERTISEMENT

Dar ce face, mai precis, iubita cântărețului și juratului de la X Factor? Iulia Mîzgan are o afacere cu jucării pe care se străduiește să o facă cunoscută și profitabilă.

Aceasta a folosit experiența deprinsă după ce a fost angajată la un post de radio în departamentul de marketing pentru a-și transforma noua afacere în una prosperă, care să îi aducă și venituri.

ADVERTISEMENT

Iulia Mîzgan și-a deschis o firmă în anul 2017 care are ca scop „comerțul cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet”, conform Libertatea pentru femei.

Cifra de afaceri a firmei sale a crescut de la 25.567 lei în anul 2020 la 355.793 lei în 2021.

Cine este Iulia Mîzgan, iubita lui Tudor Chirilă

Partenera de viață a lui Tudor Chirilă a fost absolventă a Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti, fiind originară din Bistrița.

ADVERTISEMENT

Iulia Mîzgan este femeia care l-a transformat pe muzicianul rebel Tudor Chirilă într-un bărbat de casă. Aceasta i-a dăruit doi copii, formând împreună o familie.

Despre iubita lui, Tudor Chirilă are numai cuvinte de laudă. O numește o femeie frumoasă care știe să iubească și mai ales să fie o mamă bună pentru copiii săi.

ADVERTISEMENT

 “Este o femeie iubitoare, este o frumusețe și, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă și fericită”, scria cântărețul pe rețelele de socializare.

De obicei, Tudor Chirilă este foarte discret în ceea ce privește viața lui personală și postează foarte rar imagini cu familia lui.

ADVERTISEMENT