Life

Tudor Chirilă, ironii la adresa Irinei Rimes la Vocea României: ”Cu asta am spus tot”

Tudor Chirilă a făcut o serie de ironii la adresa Irinei Rimes, la Vocea României. Cum s-au contrazis cei doi jurați ai emisiunii?
24.11.2023 | 22:46
Tudor Chirila ironii la adresa Irinei Rimes la Vocea Romaniei Cu asta am spus tot
ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă a ironizat-o pe Irina Rimes în ediția de vineri seară, 24 noiembrie, a emisiunii Vocea României. Cei doi jurați au purtat un dialog care a stârnit amuzamentul tuturor colegilor lor. Totul a pornit după o exprimare bizară a artistei de peste Prut.

Cum a ironizat-o Tudor Chirilă pe Irina Rimes la Vocea României

Vocea României se află în etapa KO-uturilor, iar pe lângă emoțiile concurenților, nu lipsesc momentele de amuzament între jurați. În ediția de vineri seară, Irina Rimes a fost ținta glumelor lui Tudor Chirilă, pe alocuri și a celorlalți colegi.

ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă a lansat ușoare ironii către Irina Rimes după ce membri din echipa ei au urcat pe scenă și au cântat, în speranța pentru a merge mai departe în concursul muzical și a ajunge în finală, câștigători. Cum Irinei Rimes i-a fost greu să desemneze cel mai bun număr, Tudor Chirilă i-a sugerat un nume:

”Vreau să contribui, Irina e nehotărâtă. Eu aş vrea să explorez ceva cu Laila, poate cânta ceva acolo sus foarte interesant, dar nu a încercat încă”, a declarat Tudor Chirilă, fiind completat de Smiley: ”Eu aş merge mai departe cu Vlad, dacă ar fi după mine”. Ulterior, acesta din urmă a fost completat de Horia Brenciu:

ADVERTISEMENT

”Am înţeles un singur lucru în 20 şi ceva de ani de când cânt. Oamenii din public au reacţionat mereu la voci formidabile, dar şi la surprize. La lucruri neaşteptate. Eu aş merge cu Laila mai departe pentru că sunt multe de încercat cu ea”, a spus și Horia Brenciu.

De ce a ironizat-o Tudor Chirilă pe Irina Rimes

Irina Rimes a uimit apoi pe toată lumea din platou după ce a spus că are ”un mic regrețel”. Smiley i-a atras atenția râzând isteric, după care a intervenit și Tudor Chirilă cu o nouă replică ironică, provocând hohote de râs la Vocea României.

ADVERTISEMENT

”Irina Rimes: Am un mic regreţel pentru că…

Smiley: Regreţel??? (toţi râd isteric)

Tudor Chirilă: Când era mică, Irina a citit Hansel şi REGRETEL. Sunt atât de supărată încât mă gândesc la bărbăţel.

Irina Rimes : Nu ştii tu să fii bărbăţel!

Tudor Chirilă: Ei, nu ai tu niciun regreţel”, a fost dialogul dintre jurați, iar în cele din urmă Irina Rimes a hotărât cu cine va merge mai departe în concurs. Alegerea sa a fost Vlad Musta și chiar și-a corectat exprimare după ce a fost ținta glumelor.

ADVERTISEMENT

”Micul meu regret din seara asta este că aţi avut repetiţii mai bune. Mi-ar fi plăcut să aveţi acum cel mai bun moment. Cu asta am spus tot. Dar o să merg mai departe cu Vlad Musta.”, a mai spus Irina Rimes.

Începând cu 1 decembrie, emoțiile participanților de la Vocea României devin și mai strânse. Asta deoarece urmează etapa live-urilor, ceea ce înseamnă că momentele lor se vor transmite în direct. Nu vor lipsi duetele cu alți artiști sau cu jurații.

ADVERTISEMENT