Life

Tudor Ionescu de la Fly Project, scene fierbinți cu o cubaneză pe la spatele soției

Tudor Ionescu a fost cucerit de o cubaneză apetisantă. Ce va spune soția lui, Anamaria? Artistul a vorbit despre dansatoarea cu forme!
15.11.2023 | 17:00
Tudor Ionescu de la Fly Project scene fierbinti cu o cubaneza pe la spatele sotiei
Tudor Ionescu (Fly Project( a scis un nou videoclip, „Morenita”. Foto: YouTube/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Tudor Ionescu a ajuns pe mâinile unei cubaneze fierbinți, pe la spatele soției sale! Artistul cunoscut pentru proiectul Fly Project a dat lovitura cu o nouă melodie, iar pentru filmarea videoclipului a avut nevoie de ajutor!

Tudor Ionescu de la Fly Project, fermecat de o cubaneză sexy

Un ajutor care a venit din partea lui Eneris, cea care l-a învățat, practic, câțiva pași de dans. Nu, Anamaria nu trebuie să dispere, căci Tudor Ionescu nu a făcut nimic altceva cu sexy-cubaneza în afară de dansat! Așadar, Anamaria nu are niciun motiv de panică!

ADVERTISEMENT

Cântărețul a lansat recent melodia „Morenita”, una din cele mai cool piese marca Fly Project, un mix de ritm și senzualitate redat perfect de regizorul Alex Ceaușu. În filmuleț, Tudor Ionescu apare alături de dansatoarea cu origini cubaneze. Eneris este numele profesionistei care l-a învățat să se miște cu mare talent.

„Prezența lui Eneris m-a făcut să intru în filmul ăsta”

În exclusivitate pentru FANATIK, Tudor Ionescu a vorbit despre cum a învățat să danseze de la coregrafa care apare în videoclipul său muzical. „Nu sunt cel mai mare dansator. Nu dansez în general, dar…

ADVERTISEMENT

Cumva această piesă și, mai ales, prezența lui Eneris m-au făcut să intru în filmul ăsta, să vreau să prind din mișcările pe care mi le-a arătat Eneris. Și, să nu mă las mai prejos, măcar să mă străduiesc să țin pasul cu ea. Până la final a zis că am prins exact ce trebuie”, ne-a spus Tudor Ionescu.

Muzica Fly Project are un succes din ce în ce mai mare nu doar în România, ci și peste hotare. Tudor Ionescu și piesele sale au ajuns în colțuri diferite ale lumii, din Japonia până în Statele Unite ale Americii!

ADVERTISEMENT

Artistul a apărut de curând pe un panou publicitar gigant, pe celebrul bulevard Times Square din New York, melodia „Toca Toca” cucerindu-i pe americani.

„Toca Toca” este, de departe, cea mai virală piesă românească în întreaga lume, ajungând la 22 miliarde de vizualizări doar la începutul anului 2023. Melodia semnată de Fly Project a devenit un adevărat brand și în SUA. Cântecul e promovat pe panourile de pe zgârie-nori.

ADVERTISEMENT

Toca Toca a cucerit și America

Deși au trecut mai bine de zece ani de la lansarea acestei melodii, Fly Project continuă să facă înconjurul lumii cu ea. „Toca Toca este cea mai iubită piesă Fly Project. A ajuns în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Pentru mine, ăsta este cel mai bun lucru care se putea întâmpla cu muzica mea. Bucură oamenii din toată lumea! Pentru asta am ales eu să fac muzică. Pentru emoția pe care o stârnește în oameni.

Faptul că acum am ajuns și în Times Square, unde sunt prezente cele mai tari branduri și cele mai mari personalitați din lume, este încă o confirmare că muzica poate trece orice barieră, dacă este iubită de oameni”, povestește Tudor Ionescu.

Printre fanii internaționali ai proiectului Fly Project se numără și persoane cunoscute precum supermodelul Coco Rocha. Vedeta de pe Instagram  care a fost pe coperțile mai multor reviste de modă (Vogue Brazilia, Vogue Mexic, Vogue Italia etc) a dansat pe celebra piesă a lui Tudor Ionescu în urma unui challenge devenit viral.

ADVERTISEMENT