Life

Cum a cucerit-o Tudor Ionescu pe Coco Rocha. Supermodelul internațional, fascinat de român!

Tudor Ionescu (Fly Project) a ajuns la inima unui supermodel internațional! Artistul a vorbit, pentru FANATIK, despre Coco Rocha!
31.07.2023 | 14:30
Cum a cucerito Tudor Ionescu pe Coco Rocha Supermodelul international fascinat de roman
Tudor Ionescu a ajuns la inima modelului internațional Coco Rocha. Foto: Instagram. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Tudor Ionescu a intrat în grațiile unuia dintre starurile internaționale din lumea modelling-ului! Nu, nu e vorba despre ceva amoros la mijloc, pentru că se știe că muzicianul este fidel soției sale, Anamaria!

Tudor Ionescu a cucerit-o pe Coco Rocha, celebru model internațional

Cântărețul a reușit să o cucerească pe Coco Rocha cu una din melodiile proiectului său, Fly Project! Fotomodelul internațional are relații extrem de apropiate cu Naomi Campbell. Naomi  a ridicat-o în slăvi de mai multe ori, spunând că e modelul ei favorit.

ADVERTISEMENT

Coco Rocha a acceptat provocarea challenge-ului de a dansa pe piesa „Toca Toca”, unul din cele mai de succes hituri semnate de Tudor Ionescu – Fly Project. Vedeta născută în Canada, care a fost pe copert Vogue Brazilia, Mexic, Italia, Japonia și Spania s-a arătat extrem de entuziasmat de melodia lui Tudor.

Cântărețul a comentat despre noua sa ”cucerire”, în exclusivitate pentru FANATIK. Artistul s-a arătat mai mult decât flatat că munca sa este apreciată nu doar de publicul de rând, ci și de nume mari din industria showbiz-ului mondial. De data asta e vorba de una din cele mai apreciate figuri ale fashion-ului.

ADVERTISEMENT

Artistul, despre succesul muzicii sale: „A ajuns peste tot”

„Acest challenge cu Toca Toca a ajuns peste tot. Viralitatea piesei mi se pare extraordinară. Sunt bucuros că oamenii nu se plictisesc de acest trend și mai ales de Toca Toca. Aseară am văzut și postarea lui Coco Rocha, un celebru model internațional. Se distra pe melodie lângă o piscină, făcând acest dans viral. 

Așa cum am mai zis, Toca Toca este, fără îndoială, cea mai iubită piesă Fly Project. Este o piesă cu resurse nelimitate, cu o energie nesfârșită dată de oameni din toate colțurile lumii. Doar de la începutul anului a făcut 15,1 miliarde de vizualizări. Acest lucru nu poate decât să mă bucure”, este reacția lui Tudor Ionescu, pentru FANATIK, legată de prestația modelului Coco Rocha.

ADVERTISEMENT

Videoclipul în care Coco Rocha dansează pe muzica Fly Project a fost postat pe Instagram (îl poți vedea aici). A strâns peste 6.000 de aprecieri în câteva ore.

Cântărețul, în rolul de tată. La ce are grijă în creșterea fiicei sale, Ilinca

Dincolo de cariera sa artistică, Tudor Ionescu se descurcă de minune și în rolul de tată și soț. De curând, cântărețul a făcut câteva dezvăluiri pentru FANATIK despre viața sa de familie și relația specială pe care o are cu fiica sa, Ilinca.

ADVERTISEMENT

Tudor Ionescu a vorbit despre grijile pe care le are ca părinte și felul în care a ales să o crească pe fata sa.

„Mi-aș dori pentru ea să știe să se adapteze oricărei situații și oricărui mediu și să știe să ia se se bucure de lucruri mici în orice împrejurare. Îmi doresc pentru ea să știe când să fie cu picioarele pe pământ. Să știe când să își poată permite să zboare. Ea trebuie să treacă prin toate, să se ridice singură când cade, pentru că doar așa poate învăța.

Dar da, îmi doresc să nu treacă prin situații pe care nu le poate rezolva. Iar atunci când nu le poate rezolva, să știe ce are de făcut, către cine să se îndrepte. Legat de temeri, nu pot asocia în mintea mea ceva negativ care ar putea să i se întâmple”, ne-a dezvăluit Tudor Ionescu.

 

ADVERTISEMENT