Life

Locul ales de Tudor Ionescu de la Fly Project pentru vacanță: „Nici semnal la telefon nu aveam”

Tudor Ionescu, familia și prietenii au fost într-o vacanță de neuitat, iar FANATIK are imagini și declarații în exclusivitate de la cântăreț!
20.07.2023 | 18:37
Locul ales de Tudor Ionescu de la Fly Project pentru vacanta Nici semnal la telefon nu aveam
Tudor Ionescu, vacanță de vis în Italia, împreună cu familia
ADVERTISEMENT

Între concerte, Tudor Ionescu de la Fly Project își face timp și pentru familia sa, formată din Anamaria și micuța Ilinca, cea care pe 1 august va împlini 6 anișori!

Tudor Ionescu și familia, escapadă într-un orășel de vis din Italia

Muzicianul s-a întors de curând dintr-o vacanță de neuitat, pe  care nu a putut să o petreacă până la sfârșit alături de cei dragi din motive profesionale. Artistul se pregătește să susțină concerte taman în Uzbekistan, țară aflată la peste 4.500 de kilometri distanță de România.

ADVERTISEMENT

Tudor Ionescu și fetele sale au fost câteva zile în Ostuni, orășelul alb din sudul Italiei aflat în apropiere de Alberobello. Cântărețul a dezvăluit, pentru FANATIK, cum a arătat această vacanță pentru el și ce a făcut în voiaj.

„Am reușit să plecăm câteva zile în Ostuni, Italia, cu niște prieteni, într-o zonă frumoasă și mai izolată, să zicem, adică cu liniște, pentru că aveam nevoie. Nici semnal la telefon nu aveam în complexul unde am stat. Așa că… mi-au prins bine câteva zile fără agitație, fără telefon.

ADVERTISEMENT

Pentru mine, vacanța s-a terminat azi (n. red.: 20 iulie 2023). Plec din nou, continui turneul internațional, în Uzbekistan. Fetele au rămas acolo. Ele se întorc la finalul săptămânii”, a declarat Tudor Ionescu de la Fly Project pentru FANATIK.

„Nu am făcut altceva decât să stăm la piscină, să ne plimbăm”

Tudor Ionescu a reușit, de altfel, să se remarce în topuri internaționale cu melodiile sale. A bifat succese pe bandă rulantă atât cu creațiile ceva mai recente cât și cu hiturile deja consacrate. „Toca Toca”, de pildă, a cucerit Japonia în urmă cu ceva timp, deși melodia are peste 10 ani vechime. Piesa semnată Fly Project a ajuns în top 10 Shazam în țara anime-urilor.

ADVERTISEMENT

Revenind, însă, la vacanța pe care a petrecut-o Tudor Ionescu cu familia, acesta a dezvăluit că activitățile preferate pe perioada șederii în Ostuni au fost bălăceala în piscină și plimbările prin pitorescul oraș.

„Cât am stat, nu am făcut altceva decât să stăm la piscină, să ne plimbăm, să mâncăm și să vorbim unii cu ceilalți. Ne-am bucurat la maximum de tot, căci timpul împreună este limitat. Vara asta e plină pentru mine. Mie îmi place, așa sunt obișnuit. Pentru noi asta e normalitatea”, ne-a mai povestit Tudor Ionescu de la Fly Project.

ADVERTISEMENT

Destinația pe care Tudor Ionescu a ales-o, deși e una fabuloasă, nu e cunoscută de toată lumea. Localitatea Ostuni e în apropiere de două orașe ceva mai cunoscute turiștilor: Bari și Alberobello. Ostuni este un mic orășel în care mai toate clădirile sunt albe. Tocmai de aceea, italienii l-au numit „La Citta Bianca”. 

tudor ionescu
Fotografii în exclusivitate din vacanța lui Tudor Ionescu în Italia

Ce e de văzut în Ostuni, destinația aleasă de Tudor Ionescu pentru vacanță

Chiar dacă românii n-au prea auzit de această destinație, trebuie spus că orașul a devenit tot mai popular în rândul celorlalți turiști. Orașul seamănă mai degrabă cu o cetate grecească decât cu una italiană. De altfel, în urma unor numeroase războaie, chiar grecii au fost cei care l-au readus pe linia de plutire. Tocmai de accea stilul elen este ușor de recunoscut și azi.

Care sunt cele mai interesante obiective turistice ale orășelului Ostuni? Pe lângă centrul vechi unde se adună, în special seara, tinerii, mai pot fi vizitate și Catedrala și Arco Scoppa, Biserica Sfântului Francisc de Assisi, Obeliscul Sant Oronzo și Piața Libertății, printre altele.

 

ADVERTISEMENT