Life

Renunță Neti Sandu la coafura care a consacrat-o? „M-au convins să îmi las părul mai lung”

Neti Sandu a făcut dezvăluiri despre coafura care a consacrat-o. De ce s-a tuns prezentatoarea horoscopului de la Pro TV singură și cine a convins-o să-și lase părul mai lung?
18.03.2022 | 19:14
Renunta Neti Sandu la coafura care a consacrato Mau convins sa imi las parul mai lung
Neti Sandu a dezvăluit că s-a tuns singură. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu este în atenția publicului de peste 25 de ani, fiind una dintre cele mai cunoscute prezentatoare ale rubricii horoscop de la noi din țară. Invitată în emisiunea Vorbește lumea, vedeta Pro Tv, în vârstă de 63 de ani, a dezvăluit care este ritualul său zilnic de îngrijire, de ce nu apelează la intervenții estetice și cum a reușit să se tundă singură.

Neti Sandu, convinsă să renunțe la coafura care a consacrat-o

Coafura lui Neti Sandu a fost de multe ori subiect de discuție în rândul publicului său. În trecut, prezentatoarea a dezvăluit că a avut parte de momente stânjenitoare când oamenii au tras-o de păr pe stradă pentru a verifica dacă nu cumva poartă o perucă.

ADVERTISEMENT

Vedeta Pro TV a povestit că recent s-a hotărât să se tundă singură și s-a pregătit mult, din punct de vedere psihic, pentru momentul cu pricina. Consideră că s-a descurcat de minune, însă hair stylista Pro TV a rugat-o să o lase să retușeze câteva detalii.

„M-am pregătit psihic pentru momentul în care să mă tund singură. M-am tuns perfect, după gustul meu. Dacă o întrebați pe Ana (hair stylista Pro TV – n.r.) … A zis: ‘Hai că te retușez eu’. ‘Adică ce vrei să spui, că nu e bine?’ i-am spus. Și m-a retușat ea.”, a povestit Neti Sandu, vineri, în emisiunea “Vorbește lumea”, în cadrul căreia a menționat că, în cele din urmă, a fost convinsă să își lase părul mai lung.

ADVERTISEMENT

„Andreea Marinescu și hair stylista care se ocupă de mine m-au convins să îmi las părul mai lung. Îmi place, a mai crescut, dar mereu întreb: cât de lung?”, a menționat Neti Sandu.

Neti Sandu a dezvăluit care sunt secretele sale de frumusețe

Cunoscuta prezentatoare a recunoscut că are un ritual de frumusețe bine pus la punct, care îi conferă o stare de bine. Neti Sandu spune că felul în care se simte depinde de cât de aranjată este.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să mă dau cu ojă pe unghii, dar îmi place să le tai pentru că ele sunt mai molicele.Dacă mă aranjez singură, dacă îmi dau cu cremele de corp care miros frumos, am o altă stare.

Totul depinde de mine, totul e în puterea mea, aici e secretul. Trebuie lucrat la asta, trebuie exercițiu pentru încrederea în tine.” , i-a mărturisit Neti Sandu Adelei Popescu.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba de îngrijirea feței, vedeta spune că preferă să utilizeze creme naturiste, cât mai puțin procesate. De mai de 15 ani pune accent pe hidratarea pielii corpului, cu toate că înainte nu putea suporta senzația. De altfel, Neti Sandu nu spune „nu” operaților estetice, dar recunoaște că îi este teamă să apeleze la astfel de proceduri.

„Aș vrea să îmi fac niște corecții, dar mi-e frică”

„Acum folosesc ceva cu arbore de Manuka, niște capsule cu colagen și acid hialuronic și mai am niște ventuzele cu care îmi fac masaj.

Aș vrea să îmi fac niște corecții, dar mi-e frică. Pielea e deja obosită și nu cred că vreau îmbunătățiri d-astea. Pe stradă nu mă fardez deloc, nu îmi dau cu fond de ten.”, a precizat Neti Sandu.

Pe lângă cele naturiste, prezentatoarea rubricii horoscop a spus că folosește și creme ceva mai scumpe, care conțin particule de aur, dar numai atunci când nu se machiază.

„Nu merg la tratamente cosmetice, nu îmi place pentru că nu știu dacă e mai bine decât ce fac eu. După filmări, imediat mă demachiez și îmi hidratez tenul. Mi-ar plăcea să arăt cum arătam, dar dacă nu se poate, mă mulțumesc așa.”, a spus Neti Sandu.

ADVERTISEMENT