Sport

Tupeu maxim pentru un puști din Mexic! Ce banner a afișat în mijlocul fanilor lui Lionel Messi

Lionel Messi a revenit în weekend după accidentarea care l-a ținut departe de teren aproape o lună. Acum este așteptat să o salveze din nou pe Inter Miami, în Mexic.
10.04.2024 | 12:12
Tupeu maxim pentru un pusti din Mexic Ce banner a afisat in mijlocul fanilor lui Lionel Messi
Fanii lui Inter Miami așteaptă un miracol de la Leo Messi pentru calificarea în semifinalele CONCACAF Champions Cup. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fără Lionel Messi de la mijlocul lui martie, Inter Miami a avut un parcurs modest în MLS, dar și în CONCACAF Champions Cup. Săptămâna trecută, formația din Florida ceda pe propriul teren în fața mexicanilor de la Monterrey, scor 1-2.

Lionel Messi, așteptat să revină ca titular pentru Inter Miami după aproape o lună. Americanii au nevoie de el pentru a întoarce scorul cu Monterrey

Messi a revenit cu gol în weekend, în fața celor de la Colorado Rapids, partidă în care a jucat doar o repriză. Joi dimineață, ora 05:30 a României, Inter Miami o va înfrunta pe Monterrey în Mexic, iar Messi este anunțat titular. Americanii au nevoie de toate resursele ofensive pentru a întoarce scorul din tur într-o atmosferă care se anunță incendiară.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a ajuns în Mexic alături de întreg lotul lui Inter Miami și a fost întâmpinat cu mare căldură. Au fost foarte mulți fani la aeroport pentru a-l vedea și a-l aclama pe starul argentinian. I-au scandat numele și l-au aplaudat minute în șir.

Totuși, printre fanii lui Lionel Messi s-a infiltrat și un “inamic”. Un puști i-a ignorat pe toți admiratorii lui Messi și a avut un mesaj ironic la adresa starului argentinian. Micuțul mexican a afișat un banner pe care scria: “Fără favoruri pentru Messi”.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, atacat fără menajamente de un puști mexican. Acuze dure înainte de Monterrey – Inter Miami, în CONCACAF Champions Cup

Fanul celor de la Monterrey și-a păstrat atitudinea războinică și în fața reporterilor care l-au luat la întrebări când i-au văzut bannerul. Puștiul și-a exprimat fără menajamente antipatia pentru Leo Messi.

“Eu sunt fan Cristiano Ronaldo. Pe Messi am văzut cum l-au ajutat arbitrii la Campionatul Mondial și îmi este teamă că asta se va întâmpla și acum. În orice caz, eu voi fi pe stadion la acest meci și îl voi huidui pe Messi încă de când va face primul pas pe gazon”, a spus micuțul fan al celor de la Monterrey, conform tn.com.

ADVERTISEMENT
Mesaj pentru Messi în Mexic. Sursă foto: Tn.com
Mesaj pentru Messi în Mexic. Sursă foto: Tn.com

De altfel, foarte mulți mexicani se tem că Inter Miami va fi ajutată de arbitri pentru a obține calificarea în semifinalele CONCACAF Champions Cup. Iar antrenorul lui Monterrey, Tano Ortiz, și-a exprimat îngrijorarea într-un mod cât se poate de direct.

Antrenorul lui Monterrey, convins și el că Inter Miami va fi ajutată să se califice. Dar chiar mexicanii au beneficiat decisiv de deciziile arbitrilor în tur

“Tot ce este în jurul lui Messi poate duce la decizii pe plan sportiv, dar și în afara sportului. Nu știu dacă vom fi afectați, dar este clar că noi nu facem parte din acest business. Sportiv, vom câștiga acest meci. Dar alte lucruri nu le putem controla”, spunea Ortiz înainte de manșa tur.

ADVERTISEMENT

Declarație care a inflamat spiritele și a generat un uriaș scandal după meci, cu Messi și Suarez în mijlocul revoltei. Cei doi i-au reproșat lui Ortiz că au pus presiune pe arbitri. Iar mexicanii au întors scorul cu două goluri marcate duă ce Inter Miami a rămas în 10 oameni. David Ruiz a primit două cartonașe galbene în 4 minute.

ADVERTISEMENT