Sport

Detalii incendiare din scandalul cu Leo Messi de la meciul cu Monterrey: ”Piticul era posedat, avea fața unui diavol”. Video

Noi detalii din scandalul în care a fost implicat Leo Messi la meciul cu Monterrey ies la iveală. Secundul formației mexicane a spus totul fără să vrea.
09.04.2024 | 17:17
Detalii incendiare din scandalul cu Leo Messi de la meciul cu Monterrey Piticul era posedat avea fata unui diavol Video
Noi detalii din scandalul în care a fost implicat Leo Messi la meciul cu Monterrey ies la iveală. Secundul formației mexicane a spus totul fără să vrea. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

La finalul partidei Inter Miami – Monterrey 1-2, din prima manșă a sferturilor de finală din Champions Cup CONCACAF, a existat un conflict între jucători și staff-urile celor două formații.

Leo Messi, jignit de secundul lui Monterrey după scandalul din Champions Cup CONCACAF

Deși a văzut întâlnirea cu Monterrey din tribună din cauza unei accidentări, Leo Messi a coborât la vestiare după ultimul fluier și a fost implicat în scandalul iscat, alături de coechipierii săi Luis Suarez și Jorbi Alba, dar și de antrenorul Gerardo ”Tata” Martino.

ADVERTISEMENT

Noi detalii din acest conflict au ieșit la suprafață după ce antrenorul secund al mexicanilor, Nicolas Sanchez, a fost înregistrat în timp ce stătea de vorbă cu niște apropiați și le povestea incidentul.

”Messi a vrut să ne batem! Piticul era posedat, avea fața unui diavol. Mi-a pus pumnul la față și m-a întrebat ‘Cine te crezi?’ Dar, pentru că nu mă uitam la el, ci în altă parte, nu i-am răspuns. Asta a înrăutățit lucrurile.

ADVERTISEMENT

Și Tata Martino, ce prost e. L-am avut în fața mea și i-am spus: ‘Prostule, o să plângi? Prostule ai de gând să plângi?’ Ce prost! Toate acele videoclipuri, probabil le-au șters pe toate pentru că îi puneau într-o lumină proastă. Ceea ce au făcut a fost foarte serios. Vor să murdărească terenul”, au fost cuvinte folosite de Nicolas Sanchez, conform Daily Mail.

Secundul lui Monterrey, scuze pentru Gerardo Martino

După ce scandalul a luat amploare, antrenorul secund de la Monterrey și-a cerut scuze public printr-un mesaj video. Argentinianul a mărturisit că regretă cuvintele folosite la adresa lui Gerardo ”Tata” Martino, însă nu a pomenit numele lui Meo Messi.

ADVERTISEMENT

”Nu cred că a vrut să mă lovească, pentru că ar fi făcut-o. Mai era un centimetru până la mine. Cred că mai degrabă voia să obțină o reacție de la mine decât să mă lovească. N-a fost o bătaie, ci o simplă discuție.

Din moment ce nu-l cunosc pe antrenorul lui Inter, Gerardo Martino, și m-am referit la el într-o manieră lipsită de respect, îmi cer scuze. Sunt la fel de argentinian ca toți și îmi voi apăra mereu clubul”, a spus Nicolas Sanchez.

ADVERTISEMENT

Messi, apt pentru returul din Mexic

Situația s-a încins încă dinaintea meciului tur de la Miami, după ce antrenorul principal al lui Monterrey, Fernando Ortiz, a făcut acuzații grave. El a vorbit despre favorizarea formației nord-americane odată cu aducerea lui Messi.

”Tot ceea ce îl înconjoară pe Messi poate duce la luarea unor decizii sportive și non-sportive. Sunt îngrijorat de acest lucru pentru că fotbalul înseamnă afaceri, iar afacerile nu merg pe drumul lui Monterrey”, a afirmat acesta.

Partida retur dintre cele două formații va avea loc în Mexic, în dimineața zilei de joi, 11 aprilie, de la ora 05:30. Messi a revenit cu gol după accidentare și este pregătit să o ajute pe Inter Miami să întoarcă scorul nefavirabil din tur.

ADVERTISEMENT
Tags: