Sporturi

Tyson Fury l-a învins pe Deontay Wilder. Britanicul este noul campion mondial la categoria grea

23.02.2020 | 08:22
Tyson Fury l-a învins pe Deontay Wilder. Britanicul este noul campion mondial la categoria grea
Tyson Fury l-a învins pe Deontay Wilder. FOTO: Twitter
ADVERTISEMENT

Tyson Fury l-a învins pe Deontay Wilder și a devenit campion WBC la categoria grea. După șase runde dominate de boxerul britanic, care a reușit să își trimită de două ori adversarul la podea, din colțul lui Wilder s-a aruncat prosopul, confirmând o victorie preconizată din primele minute ale luptei.

Tyson Fury l-a învins pe Deontay Wilder

Tyson Fury a reușit să îl învingă pe Deontay Wilder, în revanșa meciului încheiat la egalitate, la puncte, pe 1 decembrie 2018.

ADVERTISEMENT

În Las Vegas, boxerul britanic a început în forță încă din prima rundă, în care Wilder nu s-a regăsit, iar runda a treia a consemnat prima trimitere la podea a lui Deontay, lucru care avea să se repete și în runda a cincea, după o prestație dominantă a lui Tyson Fury.

La capătul unei alte runde controlate de Fury, care a trimis repetate lovituri puternice de dreapta, din colțul lui Deontay Wilder s-a aruncat prosopul, americanul nereușind să arate că poate să scape din seria năprasnică de lovituri de dreapta a lui Fury, care a devenit noul campion mondial WBC la categorie grea.

ADVERTISEMENT

„Regele a revenit pe tron”

La finalul meciului, Tyson Fury a avut o reacție plină de entuziasm, în care a lăudat și prestația lui Deontay Wilder.

Vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu și salvatorului nostru Iisus Hristos. Toate felicitările pentru Deontay Wilder, a venit aici și a luptat ca un campion.

Este un luptător adevărat, va reveni mai puternic, sunt sigur că va din nou campion, dar în seara asta regele a revenit pe tron”, a spus Tyson Fury după victorie.

ADVERTISEMENT
  • 28.000.000 de dolari a primit fiecare sportiv pentru luptă, sumă la care se adaugă profitul din transmisiunile pay-per-view, care va fi împărțit
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri