Life

Tzancă Uraganu`, despre scandaluri, interlopi și viața de manelist: ”Nu ne-am bătut, ne-am dat două cuțite în gât”

Manelistul Tzancă Uraganu` a vorbit despre viața de manelist, despre interacțiunea cu interlopii și scandalurile din viața lui.
16.12.2022 | 15:30
Tzanca Uraganu despre scandaluri interlopi si viata de manelist Nu neam batut neam dat doua cutite in gat
Manelistul Tzancă Uraganu` vorbește despre relația cu interlopii și scandalurile în care a fost implicat / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tzancă Uraganu` a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre controversele din viața lui. Personaj monden prin excelență, lider în nenumărate rânduri în trendul Youtube cu piesele sale, manelistul nu a ascuns că are prieten interlopi, că uneori ce mai ceartă cu unii oameni și a explicat scandalul colosal de acum câțiva ani dintre el și Miraj Tzunami, fratele lui.

Tzancă Uraganu`, dezvăluiri despre momente grele și interlopi

Tzancă Uraganu` este unul dintre cei mai de succes maneliști de la noi din ară. Viața lui personală, aflată sub lupa unei părți a presei, a fost subiect de multe controverse, manelistul având ”bifate” suficient de multe cuceriri extraconjugale.

Tocmai aceste cuceriri făcute în rândul femeilor i-au dat, explică Tzancă Uraganu`, mari bărăi de cap de-a lungul timpului. ”Cel mai greu moment din viața mea a fost când m-a prins soția cu alta”, spune, râzând, Tzancă Uraganu`.

În altă ordine de idei, scandalurile în care a fost implicat de-a lungul timpului, fiind, la un moment dat, chiar și agresat de interlopi, nu l-au afectat pe manelist. Ba chiar, explică Tzancă Uraganu`, l-au întărit, iar succesul pe care îl are în lumea manelelor i-au atras, de ceva vreme încoace, admirația ”controversaților oameni de afaceri”. Care, evident, plătesc bine de tot pentru dedicații primite de la manelist.

”Nu mi-e frică de nimeni în afară de Dumnezeu. Nu m-am certat cu interlopi. Ca să fiu sincer, interlopii mă iubesc… Dacă m-am certat cu cineva și am avut divergențe cu careva a fost că sunt oameni mai înapoiați. Eu nu mă cert cu interlopii, eu sunt iubit de toată lumea”, spune Tzancă Uraganu` pentru FANATIK.

Manelistul, despre scandalul epocal cu fratele său, Miraj Tzunami

Cu ceva ani în urmă, între Tzancă Uraganu` și fratele său, Miraj Tzunami, a izbucnit un scandal colosal. Primul era acuzat de cel de-al doilea că doar a profitat de pe urma experienței sale și că, dacă nu ar fi fost el, Tzancă Uraganu` nu ar fi existat.

Replicile celor doi, desfășurate de-a lungul a mai multor zile, prin intermediul rețelelor de socializare nu au exclus vorbele ”tari”, amenințările și blestemele. Acum, în exclusivitate pentru FANATIK, manelistul explică ce s-a petrecut de fapt între ei și că relația lor a depășit acel moment dificil.

”Eu și fratele mei, când ne-am certat, era și noi, un pic, așa, beți. A fost demult oricum… Nu ne-am bătut, ne-am dat două cuțite în gât, dar ne-am revenit”, spune, amuzându-se, Tzancă Uraganu`.

Cu toate acestea, ne-a mai precizat manelistul, au apărut, în repetate rânduri, informații false despre scandalurile în care ar fi fost implicat. Mai exact, precizează el, deși s-a zvonit că ar fi fost certat, o vreme, cu Florin Salam, manelistul neagă cu înverșunare că ar fi avut loc discuții între el și ”Regele” manelelor.

”Nu m-am certat niciodată cu Florin Salam, e cumătrul meu. Cine vorbește așa lansează zvonuri false. Nu am a vut cu el nici cea mai mică discuție, e un frate de-al meu, mai mare și îl iubesc. Mi-a botezat și fata…”, spune Tzancă Uraganu`.

Tzancă Uraganu`, un manelist cu o avere impresionantă

Chiar dacă, pe numele său, Tzancă Uraganu` nu are nicio firmă și, scriptic, niciun venit, manelistul epatează cu averea impresionantă pe care o are la dispoziție. Bolizi de lux în valoare de sute de mii de euro fiecare, haine de firmă, case în care opulența este vizibilă din satelit, toate au fost obținute de Tzancă Uraganu` din show-urile pe care le ace la diverse petreceri.

De altfel, acum un an, cei de la ANAF i-au luat la ”puricat” conturile manelistului după ce nu plătise amenzi în valoare de peste 28.000 de lei. Constatarea celor de la ANAF a fost însă una surprinzătoare: Tzancă Uraganu` nu deținea nimic pe numele său.