Life

Tzancă Uraganul a rupt tăcerea după petrecerea cu Selly: „Ne-am săturat de un an cu atâtea reguli”

02.03.2021 | 11:48
Tzanca Uraganul a rupt tacerea dupa petrecerea cu Selly Neam saturat de un an cu atatea reguli
Tzancă Uraganul a petrecut cu Selly de ziua lui. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Tzancă Uraganul a rupt tăcerea după petrecerea dată de Selly de ziua lui, la care au participat mai multe persoane decât prevede legea, fapt pentru care a primit și amendă.

Manelistul care i-a cântat vloggerului de ziua lui a oferit primele explicații despre controversata petrecere care de 3 zile ține prima pagină a ziarelor și site-urilor din România, având în vedere popularitatea tânărului de la 5Gang.

ADVERTISEMENT

Tzancă l-a scuzat pe Selly și a adăugat că toată lumea a început să se sature de regulile care de un an de zile au privat românii de libertate, perioada fiind greu de suportat mai ales pentru tinerii obișnuiți cu socializarea, cu petrecerile.

Tzancă Uraganul îi ia apărarea lui Selly după petrecerea de ziua lui

Manelistul a spus că Selly nu s-a gândit să dea o petrecere atât de mare și că invitații au venit pe parcursul serii, iar el nu putea să refuze intrările lor la party, mai ales că era ziua lui.

ADVERTISEMENT

„Nu știu ce este atât de grav. Eu nu consider că eram chiar așa mulți cum se spune. Și dacă eu vreau să beau acum un șpriț nu pot să chem niște băieți la mine? Eram câțiva. Nu a fost într-un restaurant sau ceva. Deasta nici nu am văzut așa mare problemă. Dacă venea cneva, nu puteam să îi dăm afară din casă.

Dacă suntem 20 nu ne îmbolnăvin și dacă sunt 30 ne îmbolnăvim? Ne-am săturat de un an de zile cu atâtea reguli, nu s-a îmbolnăvit nimeni de la o petrecere de 30 de persoane. Eu nu am văzut nici un polițist, să fiu sincer.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă au venit, nu îmi aduc aminte. Selly nu a avut de gând să facă o petrecere așa mare, dar au venit mai mulți decât se aștepta, oricum nu a fost vina lui”, a declarat Tzancă Uraganul în emisiunea Xtra Night Show de luni, 1 martie, de la Antena Stars.

Amendat cu 15.000 de lei

Conform anumitor publicații din România, care au dat informația pe surse, vloggerul Selly a primit o amendă de 15.000 de lei pentru nerespectarea legii.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au reușit să identifice doar trei dintre persoanele care au participat la cheful tânărului, iar cercetările în acest caz sunt în desfășurare, căutându-se ceilalți participanți la petrecere.

ADVERTISEMENT
Tags: