Sport

Unde se va juca Ocna Mureș – Universitatea Craiova! Variantele echipei lui Dan Roman: „Vrem să jucăm la Zlatna, dar sunt anumite probleme”. Exclusiv

CS Ocna Mureș nu poate juca partida din Cupa României Betano cu Universitatea Craiova pe propriul stadion, așa cum s-a întâmplat la meciul cu Chindia Târgoviște.
25.10.2022 | 17:45
Unde se va juca Ocna Mures  Universitatea Craiova Variantele echipei lui Dan Roman Vrem sa jucam la Zlatna dar sunt anumite probleme Exclusiv
Unde se va juca CS Ocna Mureș - Universitatea Craiova! Variantele conducerii formației lui Dan Roman: „Vrem să jucăm la Zlatna, dar sunt anumite probleme”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Formația antrenată de Dan Roman se confruntă cu o problemă înaintea partidei cu Universitatea Craiova, deoarece gruparea din Alba Iulia nu poate juca pe propria arenă. Președintele celor de la CS Ocna Mureș, Paul Ioan, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre stadioanele pe care s-ar putea disputa meciul din Cupa României Betano.

Unde se va juca CS Ocna Mureș – Universitatea Craiova. Răspunsul oficialililor formației din Alba Iulia: „Există posibilitatea să se joace pe ‘Ion Oblemenco’”

Arena din Ocna Mureș nu va putea găzdui partida din Cupa României Betano cu Universitatea Craiova, deoarece nu este dotat cu o instalație nocturnă. Confruntarea dintre cele două formații este programată miercuri, 9 noiembrie, la ora 17:00.

ADVERTISEMENT

Președintele celor de la CS Ocna Mureș a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că își doresc să joace pe stadionul din Zlatna. Arena este dotată cu o instalație nocturnă, însă există anumite probleme care trebuie rezolvate.

„Pe arena din Ocna Mureș nu se poate juca, pentru că nu avem o nocturnă omologată. Nu se poate amologa, pentru că nu este făcută pentru astfel de meciuri la un nivel de Cupa României. Vrem să jucăm la Zlatna, dar sunt anumite probleme, pe care trebuie să le rezolvăm”, a spus Paul Ioan.

ADVERTISEMENT

Șansele ca partida CS Ocna Mureș – Universitatea Craiova să se joace pe stadionul „Ion Oblemenco” sunt destul de mici. Președintele albaiulienilor a declarat că va lua în considerare această variantă, doar dacă problemele de pe arena din Zlatna nu se vor putea rezolva.

„Dacă nu le vom putea rezolva, trebuie să căutam altă variantă. Există posibilitatea să se joace pe „Ion Oblemenco”, dar până nu ajungem la Zlatna să vedem care este situația, nu există această variantă”, a declarat Paul Ioan în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Stadionul „Minaur” din Zlatna a mai găzduit un meci din Cupa României Betano în urmă cu patru ani

În urmă cu patru ani, stadionul „Minaur” din Zlatna a găzduit un meci din șaisprezecimile Cupei României Betano. Pe 27 septembrie 2018, FCSB se deplasa în sud-vestul Transilvaniei pentru confruntarea cu Unirea Alba Iulia.

„Roș-albaștrii” au obținut calificarea în următoarea fază a competiției, după 1-0 cu Unirea Alba Iulia. La acea vreme, aproximativ 3.000 de suporteri au fost în tribunele stadionului „Minaur” din Zlatna, fiind instalată o tribună mobilă datorită cererii mari de bilete.

ADVERTISEMENT

Stadionul din Zlatna este singurul cu instalație nocturnă din județul Alba Iulia. Arena are o capacitate de 2.600 de locuri și se află în apropierea orașului Ocna Mureș, însă oltenii vor trebui să parcurgă 330 de kilometri pentru deplasare cu formația antrenată de Dan Roman.

Înaintea confruntării directe dintre cele două echipe, Universitatea Craiova și CS Ocna Mureș sunt la egalitate în clasamentul grupei D din Cupa României Betano. În prima etapă din competiție, formația din Bănie s-a impus cu 2-0 în fața celor de la FC Hermannstadt, iar albaiulieni au învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 1-0.


  • Cota BETANO pentru U Craiova: 3,20 este cota pentru „2 solist” la Sepsi – U Craiova Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT