Sport

Sorin Cârțu, laude la adresa lui Eugen Neagoe înainte de Universitatea Craiova – U Cluj: „Și noi l-am dorit, asta e realitatea”

Înaintea partidei Universitatea Craiova - U Cluj, Sorin Cârțu l-a laudat pe Eugen Neagoe și a mărturisit că tehnicianul „șepcilor roșii” a fost dorit de olteni în trecut.
02.11.2022 | 16:24
Sorin Cartu laude la adresa lui Eugen Neagoe inainte de Universitatea Craiova  U Cluj Si noi lam dorit asta e realitatea
Sorin Cârțu îl laudă pe Eugen Neagoe înainte de Universitatea Craiova - U Cluj. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Pentru Universitatea Craiova urmează confruntarea cu U Cluj, iar Sorin Cârțu se așteaptă ca oltenii să aibă o misiune dificilă pe „Ion Oblemenco”, sâmbătă, de la ora 21:00. Președintele „juveților” a declarat că îl apreciază pe Eugen Neagoe, care a fost dorit în trecut pe banca „Științei”.

Sorin Cârțu îl laudă pe Eugen Neagoe înainte de Universitatea Craiova – U Cluj: „Este un antrenor care mie îmi place”

„Șepcile roșii” vin cu un moral bun în Bănie, după victoria obținută cu FCSB, scor 2-1. Președintele Universității Craiova a declarat că U Cluj este un adversar dificil, care a avut evoluții bune în SuperLiga și se așteaptă ca oltenii să aibă o partidă dificilă împotriva trupei lui Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

„Universitatea Cluj este o echipă foarte grea, a avut evoluţii frumuşele şi înainte de venirea lui «Geană», dar mai ales după ce el a preluat-o. Pentru orice echipă este foarte dificil să joace contra lui U Cluj şi noi vom avea un meci foarte greu sâmbătă”, a declarat Sorin Cârțu.

Oficialul „alb-albaștrilor” a avut cuvinte de laudă la adresa lui Eugen Neagoe și mărturisește că este un antrenor pe care îl place. Sorin Cârțu a mărturisit că „Geană” s-a aflat pe lista scurtă a Universității Craiova în trecut și chiar el a purtat discuțiile cu tehnicianul celor de la U Cluj.

ADVERTISEMENT

„Este un antrenor care mie îmi place, care a dovedit şi a făcut rezultate la toate echipele pe care le-a antrenat. Şi noi l-am vrut şi nu fac o strategie, cum fac alţii înainte de meciul direct, asta e realitatea. El nu a fost pe o listă scurtă, ci pe una foarte scurtă a noastră, chiar eu am discutat cu el şi i-am spus la ce ne gândim”, a spus Sorin Cârțu.

Sorin Cârțu: „Nu-l văd antrenor la FCSB, pentru că el ştie ce înseamnă să fi antrenor acolo”

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Eugen Neagoe a fost dorit pe banca tehnică a celor de la FCSB, după despărțirea de Nicolae Dică. Antrenorul „șepcilor roșii” a preferat să continue proiectul cu U Cluj, astfel Liviu Ciobotariu este alesul lui Gigi Becali, pentru a prelua funcția de antrenor al „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Președintele Universității Craiova a declarat că Eugen Neagoe a făcut o treabă bună la toate echipele pe care acesta le-a antrenat de-a lungul carierei sale. Sorin Cârțu a mărturisit că nu îl vede pe „Geană” pe banca tehnică a celor de la FCSB.

„Mie îmi place ce a făcut la toate echipele la care a lucrat, are un joc foarte bine organizat, respectă nişte principii. Nu-l văd antrenor la FCSB, pentru că el ştie ce înseamnă să fi antrenor acolo. N-ar fi o provocare, pentru că la FCSB ţi se iau din merite, ştiţi cu toţii cum este privit antrenorul de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Antrenorul trebuie să se aştepte la situaţii din acestea, la deciziile patronatului, dintotdeauna antrenorul se schimbă întotdeauna când nu merge ceva, nu jucătorii”, a declarat Sorin Cârțu.


  • Cota BETANO pentru U Craiova: 1,60 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la U Craiova – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT