Sport

U Cluj – FC U Craiova 1948 1-3, în etapa 3 din play-out-ul SuperLigii. Aurelian Chițu, hat-trick în prima jumătate de oră și oltenii continuă cursa spre Europa. Video

Aurelian Chițu a fost vedeta partidei U Cluj - FCU Craiova 1-3, cu un hat-trick în prima jumătate de oră. A marcat un hat-trick pentru oaspeți.
08.04.2023 | 17:40
U Cluj  FC U Craiova 1948 13 in etapa 3 din playoutul SuperLigii Aurelian Chitu hattrick in prima jumatate de ora si oltenii continua cursa spre Europa Video
Aurelian Chițu, dublă în partida cu U Cluj. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
08-04-2023
14:55

U Cluj - FCU Craiova 1-3 (Chițu 5, 7, 27 / Duarte aut. 90+2). Video

Clasamentul în play-out după U Cluj – FCU Craiova 1-3.

Clasament play-out SuperLiga. Sursă foto: Sportpictures.eu

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei

Min. 90+2: GOOOL U Cluj. 1-3. Șutul lui Chipciu este deviat în propria poartă de Duarte.

Min. 53. Andrei Miron este eliminat pentru o intrare foarte dură asupra lui Bahassa. Iulian Călin dăduse inițial galben, a schimbat decizia cu VAR.

Min. 27: GOOOL FCU Craiova. 0-3! Aurelian Chițu face hat-trickul. A primit pasă de la Bauza după un contraatac perfect și a finalizat simplu.

Min. 7: GOOOL FCU Craiova. 0-2! Aurelian Chițu face dubla cu o finalizare simplă după pasa primită de la Bahassa.

Min. 5: GOOOL FCU Craiova. 0-1! Aurelian Chițu deschide scorul cu un șut cu piciorul drept din pasa lui Asamoah.

Universitatea Cluj: Gorcea – Martic, A. Miron, Ispas, Chipciu – Remacle, G. Simion, Bic, D. Nistor – Thiam, Ze Gomes. Rezerve: Iliev, I. Stoica, Haită, Tescan, I. Filip, Fl. Ilie, Goranov, Oancea, Fulop. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

FCU Craiova: I. Gurău – Negru, Duarte, Henriques, Mascarenhas  – Asamoah, Albu – Piccolomo, Bauza, Bahassa – Chițu
Rezerve: 31. R. Popa, 5. Huyghebaert, , 9. J. Ibrahim, 17. G. Ganea, 20. I. Zamfir, 27. M. Ilie, 51. Sidibe, 74. M. Ciobanu, 99. Blănuță. Antrenor: Nicolo Napoli 

Meciul U Cluj – FC U Craiova 1948 are loc sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 17:30, în cadrul etapei a 3-a din play-out-ul SuperLigii. Studenții clujeni speră să profite de momentul de degringoladă al oltenilor, care au pierdut ultima etapă de campionat, acasă cu Petrolul și în sferturile Cupei României, la Arad, cu UTA, fiind eliminați din competiție.

Unde se joacă meciul U Cluj – FC U Craiova 1948

Confruntarea U Cluj – FC U Craiova 1948 se desfășoară sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 17:30, pe stadionul Gaz Metan din Mediaș, în etapa 3 din play-out. Jocul a fost mutat de pe Cluj Arena, casa obișnuită a studenților, ca urmare a faptului că au început lucrările de înlocuire a gazonului, care ajunsese într-un stadiu deplorabil.

ADVERTISEMENT

Două partide vor fi jucate de alb-negri la Mediaș, coicindența făcând ca și echipa locală, pânâ nu de mult în prima divizie, apoi desființată, să fi avut aceleași culori alb și negru. Faptul că nu se juca la Cluj este clar un handicap pentru oamenii lui Ioan Ovidiu Sabău și un avantaj pentru olteni.

Cine transmite la TV partida U Cluj – FC U Craiova 1948

Partida U Cluj – FC U Craiova 1948  se joacă sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 17:30, pe stadionul Gaz Metan din Mediaș , în etapa 3din play-out-ul SuperLigii și va fi transmisă pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți urmări pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Mediaș sâmbătă, 8 aprilie, va fi o vreme frumoas. cu cer senin, destul soare și fără pericol de ploaie. Va ploua începând de luni cel puțin timp de trei zile, așa încât e chiar șansă pentru iubitorii fotbalului vremea de sâmbătă. Vor fi în jur de 11 grade la orele amiezii, cu vreo două mai puțin la startul partidei. Arbitrează Iulian Călin din Ştefăneşti Argeş.

Ce absențe sunt în meciul U Cluj – FC U Craiova 1948

Ioan Ovidiu Sabău s-a bucurat după calificare echipei în semifinalele Cupei României, unde nu ar fi deloc imposibil să se ajungă la o finală U – CFR, adică o afacere sută la sută clujeană. El e însă mult mai precoupat de meciul de campionat cu FC U Craiova 1948 în care are toţi jucătorii valizi şi fără suspendări.

ADVERTISEMENT

La polul opus este situaţia lui Nicolo Napoli la olteni, pe gurile rele îl dau ca şi debarcat nu doar la final de sezon dar chiar după acest meci dacă pierde din nou. Îi are absenţi pe mijlocaşul Baeten, unul dintre motoarele echipei, pe Vlad Achim şi pe Paramatti. Napoli se află sub mare presiune din partea familiei Mititelu după ce a ratat calificarea în semifinalele Cupei României, deşi preşedintele Marcel Puşcaş dezminte acest lucru. 

Cote la pariuri la jocul U Cluj – FC U Craiova 1948

Cotele la pariuri la partida de la Mediaș, dintre Universitatea Cluj și FC U Craiova 1948, sunt cam asemănătoare celor din meciul care deschide sâmbătă, de la ora 15:00, seria meciurilor din SuperLiga, zona play-out, FC Voluntari – UTA. Adică gazdele au cotă 2,35 la victorie și 1,40 la șansă dublă 1X, oaspeții 3,40 la victorie și 1,60 la șansă dublă X2. Un gol marcat de clujeni ajunge la 1,35, unul al oltenilor la 1,50.

ADVERTISEMENT

Avem doar cele două partide jucate în acest sezon regulat, cu oltenii în evident avantaj. Au făcut egal la Cluj, autogol Negru în minutul 28, egalând Gabi Iancu, acum la Hermannstadt, în ultimele secunde ale primei părți. La Craiova fost un dezastru pentru echipa lui Ioan Ovidiu Sabău, zdrobită cu 5-0.

ADVERTISEMENT