Life

Ultima apariție a Ginei Pistol la Chefi la Cuțite a impresionat pe toată lumea. Prezentatoarea TV a strălucit

Ultima apariție a Ginei Pistol la Chefi la Cuțite a fost una cu adevărat impresionantă. Prezentatoarea TV a strălucit într-o ținută demnă de gală.
21.06.2023 | 12:37
Ultima aparitie a Ginei Pistol la Chefi la Cutite a impresionat pe toata lumea Prezentatoarea TV a stralucit
Ultima apariție a Ginei Pistol la Chefi la Cuțite. Foto Antena 1
ADVERTISEMENT

Ultima apariție a Ginei Pistol la Chefi la Cuțite. Vedeta a purtat o ținută demnă de acest eveniment extrem de important.

Ultima apariție a Ginei Pistol la Chefi la Cuțite

Gina Pistol a apărut pentru ultima dată ca gazdă a emisiunii, în marea finală. Prezentatoarea a strălucit în ultima ediție de la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol a purtat o rochie lungă, de culoare roz. Prezentatoarea a ales o rochie cu umerii goi pentru acest eveniment și niște cercei lungi pentru a atrage atenția asupra zonei pieptului.

Și coafura și machiajul alese de vedetă au fost unele demne de finală. Gina Pistol a avut o apariție de covorul roșu, cu un look impecabil.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol a avut părul făcut bucle și un machiaj cu tuș negru care să-i pună în evidență privirea.

Gina Pistol în finala
Gina Pistol în finala. Foto Colaj Fanatik / Antena 1

De ce a renunțat Gina Pistol la Chefi la cuțite după atâția ani

Gina Pistol este la cârma emisiunii Chefi la cuțite încă de când a început la Antena 1. Deși au trecut mulți ani de colaborare, vedeta a decis să ia o pauză pe termen nedeterminat.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea vrea să fie alături de fetița ei, Josephine. Așa că a decis să lase cariera pe locul al doilea și să i se dedice în totalitate micuței sale și a lui Smiley.

Gina Pistol mărturisea că este foarte recunoscătoare pentru echipa din care a făcut parte. Ea le-a mulțumit și celor trei chefi, cu care acum este prietenă. De altfel, aceștia au fost invitați și la nunta ei cu Smiley.

ADVERTISEMENT

„Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea(…) și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune. 

Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele”, povestea Gina Pistol pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT