Life

Ultima imagine cu Nosfe în viață. Ce a făcut artistul cu doar câteva ore înainte să moară

Nosfe, pe numele său real Darius Vlad Crețan, s-a stins din viață la vârsta de doar 37 de ani. Nimeni nu știe până acum care a fost cauza morții acestuia.
16.10.2022 | 17:03
Ultima imagine cu Nosfe in viata Ce a facut artistul cu doar cateva ore inainte sa moara
Nosfe s-a stins din viață la doar 37 de ani. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Povestea de viață a lui Nosfe este una cât se poate de impresionantă. Cântărețul, care este de profesie funcţionar economic, s-a simțit atras ani de zile de muzica rap încă de la o vârstă fragedă.

Nosfe de la Șatra Benz a murit la doar 37 de ani

Nosfe provenea dintr-o familie simplă, iar la un moment dat s-a hotărât să compună versuri și iată că succesul i-a surâs. Nosfe s-a lansat în industria muzicală cu ani în urmă, iar primul său concert l-a susținut în Italia, în anul 2003.

ADVERTISEMENT

A luat o pauză mai apoi, dar a revenit în forță de această dată în România, unde a reușit să atragă atenția publicului larg. Acum însă, subit, acesta a plecat într-o lume mai bună.

Nosfe făcea parte din trupa Șatra Benz, iar anunțul morții sale a fost făcut public de către colegii săi de trupă. Conform surselor citate, artistul s-a stins din viață sâmbătă seară.

ADVERTISEMENT

”Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru Nosfe a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflăm într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea.

Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, au anunțat cei de la Șatra Benz pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ce a făcut Nosfe cu doar câteva ore înainte să moară?

Cuza morții lui Nosfe încă nu a fost făcută publică nici de apropiații săi și nici nu au apărut informații cu privire la o posibilă boală. În acest caz, lucrurile devin controversate, în special pentru că artistul avea doar 37 de ani.

Șocant este faptul că, potrivit unei imagini de pe Instastory, cu doar câteva ore înainte de deces, artistul se simțea foarte bine. Acesta cânta pe scenă, iar fanii au surprins câteva momente etichetându-l în postările lor.

ADVERTISEMENT
Ultima fotografie cu Nosfe cu doar câteva ore înainte de deces. Sursă foto: Instagram
Ultima fotografie cu Nosfe în viață, cu doar câteva ore înainte de deces. Sursă foto: Instagram