Sport

Ultimele detalii despre accidentarea lui Messi. Când revine argentinianul

Gerado Martino a declarat că își dorește extrem de mult ca Messi să revină pe teren. Tehnicianul celor de la Inter Miami a dat detalii despre starea argentinianului
01.04.2024 | 09:38
Ultimele detalii despre accidentarea lui Messi Cand revine argentinianul
Leo Messi este în plin proces de recuperare după o leziune musculară. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Formația patronată de David Beckham, Inter Miami, și-a pierdut din strălucire în ultimele partide, când pe teren nu s-a mai aflat Leo Messi. Campionul mondial a suferit o accidentare în urmă cu aproape două săptămâni, la mușchii ischiogambieri. 

Inter Miami nu câștigă fără Messi!

Messi a fost indisponibil pentru echipa de club în această perioadă, dar și pentru naționala Argentinei. Inter Miami a fost demolată în campionatul din Statele Unite, de către New York Red Bulls, pe 23 martie, 0-4, iar lucrurile erau clare. Inter Miami este dependentă de prezența sud-americanului.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Leo Messi este în plin proces de recuperare la Miami. Marele obiectiv al celor de la Inter Miami este ca argentinianul să fie refăcut până miercuri, la ora meciului din sferturile Ligii Campionilor CONCACAF, cu Monterrey.

Recuperarea lui Messi progresează

Tehnicianul echipei, Gerardo Martino, a ținut să evidențieze obiectivul recuperării lui Messi în acest weekend. Antrenorul sud-american a dat o veste bună fanilor echipei și ai jucătorului. Recuperarea campionului mondial este pe drumul cel bun.

ADVERTISEMENT

“Aș putea spune că sunt semne bune despre recuperarea lui Leo, în fiecare zi. Zi de zi. În funcție de ce se întâmplă în aceste trei sau patru zile, vom decide dacă este apt, sau nu.

Meciul de miercuri cu Monterrey este unul foarte important, împotriva unei echipe de calitate. Însă, noi trebuie să ne gândim la întregul an și să nu riscăm să-l pierdem pe Leo Messi mai mult.

ADVERTISEMENT

Nu vom forța dacă nu este pregătit. Dacă înțelegem că jucătorii își asumă un anumit risc, cu siguranță nu vor juca. Este valabil pentru orice jucător accidentat”, a declarat Martino la conferința de presă de la finalul partidei cu New York City, din acest weekend, scor 1-1.

Altfel, chiar dacă nu a câștigat într-o altă partidă fără Messi pe teren, “Tata” Martino a ținut să felicite evoluția elevilor săi după rezultatul de egalitate cu New York City. Tehnicianul argentinian s-a declarat mulțumit de faptul că Inter Miami și-a creat numeroase ocazii de gol.

ADVERTISEMENT

Pentru mine, echipa a avut o performanță foarte meritorie astăzi. Ne-am creat multe oportunități de gol. După părerea mea, portarul echipei New York City a fost omul meciului”, a declarat fostul antrenor al Barcelonei.

 

ADVERTISEMENT