Sport

Leo Messi, absent la meciurile amicale ale Argentinei. Superstarul s-a accidentat în Champions Cup

Leo Messi a suferit o accidentare într-un meci jucat cu Inter Miami și va absenta de la amicalele pe care Argentina le va disputa în această lună.
18.03.2024 | 15:36
Leo Messi absent la meciurile amicale ale Argentinei Superstarul sa accidentat in Champions Cup
Leo Messi a suferit o accidentare într-un meci jucat cu Inter Miami și va absenta de la amicalele pe care Argentina le va disputa în această lună. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

După ce a fost nevoită să-și anuleze turneul pe care îl avea în China, campioana mondială a antamat două partide de verificare pe tărâm american cu El Salvador și Costa Rica, în 23 și 27 martie.

Leo Messi s-a accidentat și va absenta de la partidele Argentinei

Convocat inițial de selecționerul Lionel Scaloni pentru cele două meciuri amicale ale Argentinei, Leo Messi s-a văzut nevoit să-și anunțe absența după ce accidentarea suferită la un joc din Champions Cup s-a dovedit mai gravă decât a părut la prima vedere.

ADVERTISEMENT

Superstarul lui Inter Miami a marcat un gol și a dat o pasă decisivă în victoria cu Nashville FC din optimile de finală ale Champions Cup, dar a părăsit terenul accidentat după doar 5 minute trecute din repriza secundă.

Campionul mondial în vârstă de 36 de ani a suferit o leziune la mușchiul ischiogambier al piciorului drept, iar medicii i-au recomandat câteva zile de pauză pentru a se putea reface complet și a fi apt pentru următoarele partide ale celor de la Inter Miami.

ADVERTISEMENT

Așa stând lucrurile, Messi a fost nevoit să renunțe la jocurile amicale cu naționala Argentinei și i-a transmis decizia sa lui Scaloni. Ținând cont că este vorba de partide fără însemnătate, argentinienii și-au dat acordul ca fotbalistul să nu mai vină.

Messi, reclamă uluitoare pentru o firmă din Arabia Saudită

În urmă cu o săptămână, Messi a avut o apariție neașteptată la o ședință foto în care a făcut reclamă pentru un brand din Arabia Saudită. Compania Sayyar a publicat pe rețelele de socializare un videoclip și mai multe imagini cu jucătorul care purta o kufiya, eșarfa tradițională arabă, și era îmbrăcat cu o abaya, tunică pe care o folosesc bărbații din Golf.

ADVERTISEMENT

Firma arabă care vinde îmbrăcăminte, parfumuri și accesorii l-a anunțat pe starul argentinian drept noul ambasador al produselor sale. Acest angajament este separat de cel pe care fotbalistul îl are cu statul saudit pentru promovarea țării.

Lionel Messi a fost nominalizat la premiul sportivul anului 2023 în cadrul galei Laureus World Sports Awards. Campionul mondial se luptă pentru trofeu cu Novak Djokovic, liderul din clasamentul ATP, și pilotul Max Verstapen, campion în ultimii trei ani la Formula 1.

ADVERTISEMENT

Starul lui Inter Miami este din ce în ce mai urmărit în SUA și a depășit borna de 500 de milioane de fani pe contul său oficial de Instagram. Astfel, Messi se află pe locul doi în topul celor mai urmărite staruri de pe planetă după Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT