Life

Ultimele imagini cu Mitică Popescu. Cum a fost surprins actorul înainte să ajungă pe patul de spital

Cum a fost surprins Mitică Popescu înainte de a se stinge din viață? Îndrăgitul actor era de nerecunoscut. Iată imaginile.
03.01.2023 | 19:58
Ultimele imagini cu Mitica Popescu Cum a fost surprins actorul inainte sa ajunga pe patul de spital
Mitică Popescu avea 86 de ani. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Mitică Popescu a murit marți, 3 ianuarie 2023, la vârsta de 86 de ani. Actorul era internat din 29 decembrie la Spitalul Elias din Capitală. Cum a fost surprins în ultimele sale zile din viață?

Cum a fost surprins Mitică Popescu înainte de a muri

Maestrul a fost fotografiat de către jurnaliști, în urmă cu o lună și era de nerecunoscut. Actorul ieșea dintr-o farmacie, din zona Aviatorilor.

ADVERTISEMENT

Potrivit Spynews, după ce și-a luat pastile, Mitică Popescu s-a urcat într-un autobuz și a plecat mai departe. (Imaginile pot fi văzute aici).

Regretatul actor avea probleme cu inima, mai transmite sursa menționată, aceasta fiind și cauza morții. Decesul lui Mitică Popescu s-a produs după o activitate de 5 decenii a acestuia în lumea teatrului și a filmului.

ADVERTISEMENT

Vreme de 2 decenii, Mitică Popescu a lucrat și în televiziune, ca prezentator. A moderat o emisiune, despre povești dificile din viețile oamenilor, intitulată ”D’ale lu’ Mitică”, pe care o încheia cu o replică ce a devenit celebră: ”Să fiți deștepți și fără frică. Eu vă salut. Mitică!”.

Mitică Popescu s-a născut pe 3 decembrie 1936, în București. A debutat în actorie în anul 1973, la Teatrul Mic din București.

ADVERTISEMENT

Actorul era văduv de mai mult timp, după ce în 1998 i-a murit soția, actrița Leopoldina Bălănuță. Aceasta a plecat din această lume la vârsta de 63 de ani.

Marele regret al lui Mitică Popescu

Alături de Leopoldina Bălănuță, Mitică Popescu nu a reușit să devină tată. Într-un interviu mai vechi, actorul mărturisea faptul că regretă că nu are copii, dar și că a făcut multe sacrificii în cariera sa.

ADVERTISEMENT

”Regret că nu am copii, dar în profesia noastră nu realizezi la timp chestia asta. N-ai timp să ţii nici măcar o floare… Îmi amintesc că atunci când s-a prăpădit bietul tata am avut nu ştiu câte spectacole în acea săptămână.

Poldi (n.r. – soția lui, Leopoldina Bălănuță) nici n-a putut veni la înmormântare, că avea matineu. Eu dimineaţa am fost la înmormântare la tata, iar seara eram pe scenă. Această meserie înseamnă sacrificii”, spunea Mitică Popescu pentru Adevărul, într-un interviu din 2011.

ADVERTISEMENT