Life

Ultimele imagini cu Petrică Mîțu Stoian, difuzate de Revelion. Pentru ce emisiune filmase

Regretatul interpret de muzică populară s-a stins din viață pe 6 noiembrie. Ultimele imagini cu Petrică Mîțu Stoian vor putea să fie urmărite de Revelion.
29.12.2021 | 10:33
Ultimele imagini cu Petrica Mitu Stoian difuzate de Revelion Pentru ce emisiune filmase
Ultimele imagini cu Petrică Mîțu Stoian, difuzate de Revelion. Sursă foto: Antena Stars / TVR 2
ADVERTISEMENT

Petrică Mîțu Stoian a murit la începutul lunii noiembrie la doar 61 de ani. Acesta s-a stins din viață la Spitalul Județean din Reșița.

Înainte însă, a fost invitat să filmeze alături de alți artiști pentru emisiunile de Revelion de la Antena Stars și TVR 2.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii vor putea urmări momente emoționante, dar și un duet inedit al regretatului interpret cu fiul său de suflet, Alin Gabriel Matei.

Ultimele imagini cu Petrică Mîțu Stoian, difuzate de Revelion. Pentru ce emisiune filmase

Antena Stars și TVR 2 au pregătit programe pe toate gusturile. Telespectatorii vor avea parte de o mulțime de surprize în noaptea dintre ani. De asemenea vor vedea și ultimele  imagini cu Petrică Mîțu Stoian. 

ADVERTISEMENT

Înainte ca starea sa de sănătate să se agraveze, regretatul interpret de muzică populară a participat la mai multe filmări.

La Antena Stars, Andrei Ștefănescu și Natalia Mateuț vor da startul petrecerii începând cu ora 20.15. În prima parte vor cânta artiști consacrați precum Steliana Sima, Constantin Enceanu, Florin Vasilică și grupul Teleormanul sau Adriana Antoni.

ADVERTISEMENT

De asemenea telespectatorii vor avea parte de momente emoționante, pentru că vor putea urmări și imagini cu Petrică Mîți Stoian. Acesta a cântat alături de fiul său de suflet, Alin Gabriel Matei. De altfel, după moartea artistului, mai mulți interpreți au postat imagini de la filmări.

Vasile Muraru și Valentina Fătu le-au pregătit și ei telespectatorilor mai multe momente speciale.

ADVERTISEMENT

Programul va continua cu o provocare inedită. Artiștii vor încerca să afle cine se ascunde în spatele vedetelor sub acoperire.

Iulia Albu, Andreea Bălan, Lavinia Pârva, Carmen Șerban, Georgiana Lobonț, Dima, Deea și Dinu Maxer, Natalia Duminică, Valentin Sanfira, Codruţa Filip, Armin Nicoară, Claudia Puican sau Tavi Clonda vor încerca să ghicească cât mai multe nume.

Va urma o întrecere inedită între două echipe formate din vedete. Telespectatorii vor avea ocazia să o vadă și pe Mirele Vaida în programul special Petrecem românește cu Mirela.

Revelion cu Fuego la TVR 2

Programul special va începe la ora 20.00 cu Gala Umorului. De la ora 22.00, TVR 2 prezintă Ce seară minunată, din Arena Circului metropolitan București. Fuego va avea o mulțime de invitați de marcă.

Va apărea și regretatul interpret de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian. Aceasta este ultima sa apariție la TVR.

“Cea mai tare petrecere românească va intra în casele voastre, într-o seară în care, din arena Circului, trecem în noul an cu bucurie și cu următoarea distribuție – regretatul Petrică Mâțu Stoian, în ultima lui apariție, Andreea Voica, Ovidiu Komornyik, Nico, Vlăduța Lupău, Sofia Vicoveanca, Mioara Velicu, Mirabela Dauer, Raoul, Ionuț Galani, Stela Enache, Daniela Gyorfi, Akord, Ion Ghițulescu, Constantin Lătărețu, Paul Ananie, Andreea Haisan, Oana Tomoiagă, Alexandru Brădățan, Alin Gabriel Matei, Gabriel Dumitru, Trupa Supermarket și Alin Gheorghișan!”, a scris Fuego pe pagina sa de socializare.

ADVERTISEMENT