Sport

Ultrașii i-au băgat în ședință pe jucătorii lui Dinamo după 0-1 cu Oțelul! Imaginile deznădejdii dinamoviste la Galați. Foto

Galeria lui Dinamo i-a băgat în ședință pe jucători după înfrângerea cu Oțelul Galați, scor 0-1. Ultrașii „roș-albilor” au răbufnit la final.
09.04.2024 | 00:22
Ultrasii iau bagat in sedinta pe jucatorii lui Dinamo dupa 01 cu Otelul Imaginile deznadejdii dinamoviste la Galati Foto
Galeria lui Dinamo i-a băgat în ședință pe jucători după 0-1 cu Oțelul. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Dinamo a plecat fără niciun punct din deplasarea de la Galați. „Câinii” au pierdut cu Oțelul, scor 0-1, și au rămas pe loc direct retrogradabil. Galeria „roș-albilor” a răbufnit la finalul partidei și le-a cerut explicații jucătorilor.

Ultrașii i-au băgat în ședință pe jucătorii lui Dinamo după 0-1 cu Oțelul! Imaginile deznădejdii dinamoviste la Galați

Dinamo a bifat al treilea meci consecutiv fără victorie în play-out. După înfrângerea cu Hermannstadt (0-3) și remiza cu Petrolul (1-1), echipa antrenată de Zeljko Kopic a pierdut cu Oțelul la ultima fază, scor 0-1. Răzvan Tănasă a înscris cu un șut de la marginea careului.

ADVERTISEMENT

După fluierul de final al lui Szabolcs Kovacs, jucătorii lui Dinamo au mers în fața galeriei. Cei aproximativ 300 de ultrași ai „alb-roșiilor” care au făcut deplasarea la Galați pentru meciul cu Oțelul i-au apostrofat pe jucători.

La un moment dat, liderii galeriei dinamoviste au răbufnit și au început să urle. În tot acest timp, fotbaliștii lui Zeljko Kopic ascultau cu capul plecat nemulțumirile suporterilor. Răzvan Patriche, căpitanul lui Dinamo, a luat în cele din urmă cuvântul.

ADVERTISEMENT
Jucători Dinamo Oțelul
Galeria lui Dinamo i-a băgat în ședință pe jucători după 0-1 cu Oțelul. Foto: sport.pictures.eu.

Dennis Politic, detalii de la momentul tensionat cu galeria: „Îi înțelegem, sper să ne înțeleagă și ei pe noi”

Dennis Politic a dat detalii de la momentul tensionat al jucătorilor lui Dinamo cu galeria de la finalul meciului cu Oțelul (0-1). Titular la Galați, Dennis Politic a fost înlocuit în minutul 63 cu Hakim Abdallah.

„Sunt frustrați și suporterii, îi înțelegem. Erau supărați, îi înțelegem, sper să ne înțeleagă și ei pe noi. Nu e ca și cum nu ne dorim, dar uneori poate apar greșeli. Încercăm să remediem situația în meciul următor, cu Poli Iași”.

ADVERTISEMENT

N-am avut prea multe ocazii, dar nici ei nu au reușit să ne domine. Aceeași poveste ca în meciul trecut, luăm gol în ultimele minute și este foarte frustrant. Lupta pentru salvare este foarte intensă, aprigă.

Trebuie să ne concentrăm doar la noi. Trebuie să începem să adunăm puncte, că se îngroașă gluma”, au fost cuvintele lui Dennis Politic. În următoarea etapă, Dinamo dă piept cu Poli Iași pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Zeljko Kopic ocupă locul 9 în play-out, cu 16 puncte, la 4 puncte distanță de primul loc salvator și la un singur punct de ultimul loc care duce la barajul pentru menținere/promovare în SuperLiga. „Câinii” au un golaveraj dezastruos în play-out: un gol marcat și 5 primite.

ADVERTISEMENT