Sport

Umilință totală pentru Manchester United! De 9 ani nu a mai primit şase goluri. Evra i-a făcut praf: “Merită pălmuiţi!” Video

04.10.2020 | 21:36
Umilinta totala pentru Manchester United De 9 ani nu a mai primit sase goluri Evra ia facut praf Merita palmuiti Video
ADVERTISEMENT

Manchester United a suferit o umilință totală în partida pierdută împotriva celor de la Tottenham cu 1-6, fiind cea mai dură înfângere din ultimii 9 ani pentru United.

Manchester United a început bine partida și a deschis scorul rapid printr-un penalty transformat în minutul 2 de către Bruno Fernandes și nimic nu anunța dezastrul ce avea să urmeze.

ADVERTISEMENT

Tottenham a egalat rapid în minutul 4 prin Tanguy Ndombele pentru ca mai apoi, Son 7′, 37′, Kane 30′ 79(P) și Aurier 51′ să marcheze golurile prin Tottenham a zdrobit-o pe United.

Umilință și pe teren și în clasament pentru United, de 9 ani nu a mai pățit așa ceva

Manchester United nu a mai primit 6 goluri din sezonul 2011/2012 atunci când rivala Manchester City reușea să îi invingă cu 1-6.

ADVERTISEMENT

Nu a fost singurul meci din istoria modernă a Premier League când United primește 6 goluri, în 1996 Southampton îi marca și ea 6 goluri .

Cu o echipă de start în care se regăseau nume grele precum Scholes, Cantona, Beckham, Keane sau Neville, United pierdea în deplasare cu 6-3 după ce la pauză scorul era 3-1 în favoarea gazdelor.

ADVERTISEMENT

Patrice Evra: “Sunt mulți care merită sa fie pălmuiți în momentul de față”

Fostul internațional francez, Patrice Evra, era căpitanul celor de la United în meciul pierdut cu 1-6 în fața rivalilor de la City.

Invitat în platoul Sky Sports acesta a comentat situația prin care trece fostul său club, aflat acum pe locul 16 în clasament cu un golaveraj -6, al doilea cel mai prost după West Brom -8.

ADVERTISEMENT

“Este un haos ce se întâmplă acolo. În fiecare an este la fel, nu am avut nici un fel de așteptări pentru acest sezon de la echipă. După Sir Alex, toți managerii au fost demiși. Clubul nu este coerent în politica de transferuri, știu prețurile jucătorilor care sun tinteresanțî dar oferă suv acel prag, nu se gândesc deloc la club? Nu promovez violența, dar în momentul de față la club sunt multe persoane care merită să fie pălmuite serios.” a comentat situația Evra.

ADVERTISEMENT
Tags: