Life

Umilința trăită de o fostă vedetă tv! A fost gonită cu copilul de pe plajă și batjocorită pentru că e frumoasă

Una dintre cele mai sexy vedete tv, Doria Niculescu, a ajuns să trăiască umilința vieții sale după ce a fost umilită la plajă.
04.05.2023 | 12:38
Umilinta traita de o fosta vedeta tv A fost gonita cu copilul de pe plaja si batjocorita pentru ca e frumoasa
Fosta asistenta tv Doria Niculescu umilita si batjocorita cand era cu fiul ei la plajă / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Doria Niculescu, a fost una dintre cele mai dorite vedete tv de la începutul anilor 2000. O prezență exotică, ea nu avea cum să nu atragă toată suflarea masculină atunci când apărea pe sticlă. Cu toate acestea, a preferat să se retragă din televiziune și a divorțat de omul de afaceri Laurentiu Niculescu. Apoi, bruneta  și-a refăcut viața cu un om de afaceri căruia i-a dăruit și un copil și a decis să locuiască cu el în Tenerife. Însă viața acolo nu este atât de ușoară, iar recent fostul iepuraș a povestit o întâmplare care a marcat-o.

Doria Niculescu și fiul ei au ajuns să fie umiliți de cei pe care îi considera prieteni!

Doria Niculescu trăiește de câțiva ani buni în Tenerife alături de partenerul ei și de fiul lor. Ai putea spune că totul este la superlativ, însă până și la cei cu milioane în conturi au parte de neplăceri. Recent, fostul iepuraș Playboy a povestit o întâmplare marcantă.

ADVERTISEMENT

„Săptămâna trecută am fost întrebata de către una dintre mamele de la școala fiului meu dacă vrem să mergem la plajă. Era vorba despre două mame de până în 35 de ani, o fetiță și un băiețel. Ne-am instalat, una dintre mame a plecat cu fetița spre mare.

Eu și cealaltă mămică am rămas la șezlonguri, unde băieții noștri au început să se joace. Mi-am întrebat copilul în engleză dacă vrea la mare, moment în care mămica de lângă a început să mă apostrofeze. Mi s-a spus că ar trebui să îi vorbesc în spaniolă ca să învețe și el.

ADVERTISEMENT

Nu am spus nimic. La nici cinci minute, mi-a spus să îi dau slipul jos. M-au apucat dracii și i-am spus că nu primesc ordine de la nimeni. Fiecare face ce vrea cu fiul ei”, a povestit Dora Niculescu.

De la o simplă remarcă, s-a ajuns ulterior la jigniri și țipete. Tensiunea între cele două a crescut în momentul în care a sosit și cealaltă femeie cu fiica sa. Doria Niculescu s-a văzut încolțită de cele două.

ADVERTISEMENT

„Mama băiatului se enervează și mă ia peste 10 minute, din nou. Cine te crezi, noi te-am invitat aici? Mă întreabă nervoasă. I-am răspuns, încercând să mă abțin că nu m-au invitat ele și mi-am văzut de treabă. Îmi tremurau picioarele și îmi tot repetam în gând să nu mă enervez că mă provoacă.

Între timp vine și cealaltă mamă și mă întreabă de ce plec. Nu am zis nimic, moment în care cealaltă femeie intervine și spune că le-am făcut grase și urâte”, povestește Doria Niculescu pe conturile sale de socializare.

ADVERTISEMENT

Dora Niculescu a încercat să se abțină: „Mi-am mușcat limba până la sânge ca să nu spun ceva”

La auzul celor spuse de cealaltă mamă, conflictul a luat amploare. A intervenit și cea de-a treia femeie care a apostrofat-o pe Dora. Se pare că, una dintre ele ar fi avut o problemă personală cu fosta vedetă tv, iar cearta a fost premeditată.

“Noi suntem sătule de tine! Cine te crezi , în fiecare dimineață ai numai aere și te crezi regina școlii. Vrei să te admire lumea acum că te-ai dezbrăcat? Ce vrei să demonstrezi? Noi arătăm ca niște mame adevărate, au urlat la mine. L-am luat pe Tookie din nisip, mi-am muscat limba până la sânge să nu spun ceva și am plecat.

Cele două continuau să urle la mine să plec de pe plajă. Oamenii se holbau la noi, copiii plângeau. M-am întâlnit cu tatăl lui Tookie și îmi tremurau picioarele de nervi. Eram vânătă toată. Ulterior mi-am dat seama ca am căzut într-o capcana . Cel mai probabil, mama care m-a provocat mă urmărea  de o vreme pentru că a menționat lucruri de acum două, trei luni”, a mai spus Doria.

Toate trei au dat nas în nas a doua zi la școală

Episodul s-a încheiat în acea zi, iar următoarea dimineață, Doria Niculescu s-a întâlnit cu cele două femei. S-au ignorat, iar fosta vedetă tv spune că nu vrea să le poarte ranchiună, dar nici să mai audă de ele vreodată.

„La școala , dimineața, mă ignorau amândouă. Una, fericita ca s-a descărcat, probabil . Mi-am amintit de cee ace mi-a spus mai demult educatoarea lui Tookie. Cu stilul pe care îl am, nicio femeie nu mă va vrea prin preajmă”, a încheiat fosta vedetă tv.

ADVERTISEMENT
Tags: