News

Un absolvent de clasa a XII-a s-a sinucis în prima zi a Bacalaureatului. Motivul incredibil pentru care s-a spânzurat Bogdan

Bogdan tocmai terminase clasa a XII-a, însă a ales să-și pună capăt vieții într-un mod cumplit, cu toate că era un sportiv apreciat care putea avea un viitor strălucit.
27.06.2023 | 14:35
Un absolvent de clasa a XIIa sa sinucis in prima zi a Bacalaureatului Motivul incredibil pentru care sa spanzurat Bogdan
Un absolvent de clasa a XII-a s-a sinucis. Foto: DeBraila
ADVERTISEMENT

Totul s-a petrecut în Brăila, în prima zi a Bacalaureatului. Examen pe care Bogdan nu a putut să-l susțină pentru că a rămas corigent la Geografie. De altfel, surse din anchetă consideră că acesta ar fi motivul suicidului. Astfel, dezamăgit că nu poate să susțină examenul, băiatul ar fi decis să se spânzure.

Un absolvent de clasa a XII-a s-a sinucis

Bogdan era sportiv de performanță, avea 19 ani, și locuia în satul Oprișenești, orașul Ianca. Conform DeBrăila.ro, cadavrul a fost descoperit chiar de mama băiatului, care zăcea spânzurat de o grindă. Bogdan ”iubea” culturismul, lucru confirmat de fostul său antrenor.

ADVERTISEMENT

”Am sperat că această veste să nu fie adevărată. Am fost dărâmat! De două luni nu a mai venit la sală… L-am avut la performanță. Un băiat cuminte și respectuos, dedicat sportului. Era un sportiv serios, cu un genetic foarte bun”, a declarat antrenorul Daniel Dumitrescu, reprezentant al clubului de culturism din Ianca.

Medicii au ajuns la fața locului și au constatat decesul. Surse din anchetă transmit că băiatul nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să își justifice gestul extrem. Acum, cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Potrivit sursei citate, Bogdan obținuse în 2020 medalia de bronz la juniori mici, categoria 60 kilograme, la Campionatele Naționale de culturism și fitness.

ADVERTISEMENT

O tragedie similară a fost înregistrată în Gorj, unde un tânăr de 20 de ani din Albeni a decis să-și pună capăt zilelor, fiind găsit mort de vărul său, care a chemat polițiștii. Oamenii legii încearcă acum să afle ce l-a determinat pe băiat să se spânzure, pentru că familia nu știe momentan ca tânărul să fi avut probleme.

”La data de 21 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au fost sesizați de un bărbat din comuna Albeni, despre faptul că și-a găsit verișorul spânzurat. Polițiștii deplasați la fața locului l-au găsit spânzurat pe tânărul de 20 de ani, pe un teren agricol din spatele locuinței sale din comuna Albeni.

ADVERTISEMENT

Trupul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Gorj.

De asemenea, la Cluj un tânăr a amenințat că se aruncă de pe un bloc cu 4 etaje, situat pe strada Câmpului și cartierul Mănăștur, din Cluj-Napoca. ”Intervenția s-a efectuat cu o autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, o autospecială pentru intervenție și salvări de la înălțimi și două echipaje SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

ADVERTISEMENT

Tânărul de 20 de ani a sărit în cele din urmă, însă cel mai probabil nu de pe bloc, pentru că a supraviețuit căderii. Astfel, pompierii l-au găsit căzut lângă bloc, conștient, însă intoxicat cu droguri. ”La data de 14 mai a.c, în jurul orei 05.30, un tânăr de 20 de ani, ar fi căzut de la înălțime de pe un imobil situat pe strada Câmpului. A fost preluat ulterior de un echipaj medical. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările în care a avut loc evenimentul”, au mai transmis reprezentanții ISU.

ADVERTISEMENT