Life

Un actor celebru a murit la doar 35 de ani. A participat și la X Factor

Un actor celebru a murit la doar 35 de ani. Acesta avea și o voce care l-a dus până în finala de la X Factor. Familia este îndurerată după pierderea sa.
10.11.2023 | 17:54
Un actor celebru a murit la doar 35 de ani A participat si la X Factor
Un actor celebru a murit la doar 35 de ani. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Un actor celebru a murit la 35 de ani. Acesta s-a îmbolnăvit și a pierdut lupta, iar acum apropiații plâng moartea sa.

Un actor celebru a murit la doar 35 de ani

Actorul australian Johnny Ruffo a murit la doar 35 de ani. Acesta a devenit cunoscut după participarea sa la X Factor, unde a participat în finală.

ADVERTISEMENT

Apoi, a debutat și în actorie, în serialul „Home and Away”, unde a interpretat rolul lui Chris Harrington, în 2013. Cântărețului i s-a schimbat complet viața din 2017.

Atunci el a fost diagnosticat cu cancer la creier și a urmat un tratament „agresiv”. În ciuda dorinței sale de a trăi, Johnny Ruffo a murit.

ADVERTISEMENT

Actorul a murit alături de toți cei dragi

El era alături de toți cei dragi în momentul în care s-a stins. Actorul și cântărețul a murit „înconjurat de iubita lui, Tahnee și familie”. Mesajul referitor la decesul acestuia a survenit pe pagina sa de Instagram.

“Cu inima grea ne luăm rămas-bun de la iubitul nostru Johnny”, se indică într-un anunţ postat pe pagina lui oficială de Instagram.

ADVERTISEMENT

Johnny a fost foarte hotărât şi a avut o voinţă puternică. A luptat până la final, cât a putut de mult. A fost un suflet atât de frumos, cu atât de multe de oferit. Te iubim, Johnny, şi ne vom aminti de tine pentru toată bucuria pe care ai adus-o în vieţile noastre. Odihneşte-te în pace”, se precizează în anunţ.

Pe rețelele de socializare au apărut și mesaje de condoleanțe pentru familie. Multe vedete s-au declarat șocate și întristate de moartea timpurie a actorului, la doar 35 de ani.

ADVERTISEMENT

Fosta cântăreață de la trupa Spice Girls, Melanie Brown, care a fost jurat la „The Mask Singer”, și-a exprimat regretul față de moartea artistului. La fel, și alți foști colegi de la Mask Singer sau din industrie și-au spus cuvintele de adio după moartea sa.

„Inima mea este frântă. Condoleanțe sincere”, a scris Mel B., pe Instagram.

ADVERTISEMENT