News

Un adolescent de 15 ani a furat mașina tatălui și s-a răsturnat. Tânărul era sub influența drogurilor

Un adolescent de 15 ani, din Satu Mare, a furat mașina tatălui și a făcut apoi accident. Tânărul s-a răsturnat cu autoturismul. Poliția l-a descoperit sub influența drogurilor.
13.06.2022 | 15:04
Un adolescent de 15 ani a furat masina tatalui si sa rasturnat Tanarul era sub influenta drogurilor
S-a demarat o anchetă în acest caz. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un adolescent de 15 ani, din Satu Mare, aflat sub influența substanțelor psihoactive , i-a furat mașina tatălui său, după care s-a răsturnat cu autoturismul. La fața locului au intervenit polițiștii.

Adolescentul de 15 ani nu a fost rănit în urma accidentului

Oamenii legii l-au supus testării alcooltest, iar rezultatul i-a ieșit negativ. Nu la fel s-a întâmplat și când a fost vorba de consumul de droguri.

ADVERTISEMENT

Întreg accidentul rutier a avut loc pe o stradă din oraș și, din fericire, băiatul nu a suferit nicio rană, potrivit News.ro.

Adolescentul s-a răsturnat cu autovehiculul părintelui lui după ce a pierdut controlul volanului, la un sens giratoriu. Chiar dacă el nu a fost rănit, pagubele materiale sunt unele semnificative.

ADVERTISEMENT

”Un tânăr de 15 ani, din Satu Mare, ar fi sustras un autoturism aflat în proprietatea tatălui său, pe care ulterior l-ar fi condus pe strada Careiului.

La sensul giratoriu al variantei de ocolire a municipiului, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-ar fi răsturnat.

ADVERTISEMENT

 În urma producerii evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale, fără victime omeneşti”, au transmis poliţiştii.

Tânărul a fost dus la spital unde i s-au recoltat probe biologice

Chiar dacă nu s-a ales cu răni, adolescentul a fost transportat, totuși, la spital. Acolo i s-au prelevat probe biologice și i s-a stabilit cantitatea de substanțe psihoactive din organism.

ADVERTISEMENT

”Fiind supus testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ, însă la efectuarea unui test rapid pentru detectarea substanţelor psihoactive, rezultatul a fost pozitiv.

Tânărul a fost condus la Spitalul Judeţean Satu Mare, unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea prezenţei alcoolului sau a unor substanţe psihoactive în organism”, au mai informat polițiștii.

Ce sancțiuni s-au aplicat în acest caz

S-a deschis o anchetă în situația adolescentului, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, dar și conducerea unui vehicul fără permis auto, sub influența drogurilor.

ADVERTISEMENT