News

Un adolescent din Arad și-a luat viața cu o substanță cumpărată de pe internet. Tatăl său i-a găsit cadavrul

Un băiat în vârstă de 16 ani a fost găsit fără suflare de tatăl său după ce ar fi înghițit o substanță cumpărată de pe internet.
22.05.2021 | 23:12
Un adolescent din Arad sia luat viata cu o substanta cumparata de pe internet Tatal sau ia gasit cadavrul
ADVERTISEMENT

Se crede că substanța pe care a înghițit-o adolescentul ar fi o otravă. Băiatul a lăsat un bilet de adio pe calculator. Deocamdată nu se cunoaște ce l-a motivat să facă acest gest.

Un adolescent din Arad și-a luat viața cu o substanță cumpărată de pe internet. Tatăl său i-a găsit cadavrul

Tragicul eveniment a avut loc, vineri, localitatea Beliu, judeţul Arad. Vestea i-a șocat pe toţi, mai ales pe mama tânărului şi pe cei trei fraţi.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu știe deocamdată care sunt motivele care au stat la baza deciziei tânărului de a-și lua singur zilele. Totuși, băiatul a lăsat un mesaj de adio pe calculatorul său, pentru a se asigura că familia vede mesajul.

Se pare că băiatul s-a închis în camera sa, blocând ușa cu ajutorul unui dulap. A închis și ușa de la intrarea în casă. Corpul copilului a fost descoperit tocmai de tatăl său, care inițial a crezut că și-a pierdut cheia de la casă. Bărbatul a sunat la 112.

ADVERTISEMENT

“În după masa zilei de vineri, 21 mai, am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că la domiciliul unui bărbat din Beliu se află în stare de inconștiență fiul acestuia.

În cel mai scurt timp la fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 6 Beliu, un echipaj al ambulanței și elicopterul SMURD.

ADVERTISEMENT

Din păcate, aceștia au constatat decesul minorului de 16 ani, care a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vedere efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Din verificările efectuate de polițiști, a reieșit că acesta ar fi lăsat un bilet de adio. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat IPJ Arad.

ADVERTISEMENT

Potrivit publicației Glasul Aradului, băiatul provine dintr-o familie de penticostali, oameni harnici și serioși și mai avea trei frați.

Locuitorii din Beliu sunt șocați de cele petrecute, mai ales că băiatul era un exemplu de cumințenie și era foarte bun la învățătură.

ADVERTISEMENT
Tags: