News

O nouă sinucidere în Capitală. Cine este bărbatul care s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc

22.04.2021 | 20:58
O noua sinucidere in Capitala Cine este barbatul care sa aruncat de la etajul opt al unui bloc
Un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul opt al blocului în care locuia. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au fost clipe de groază, joi dimineață, în cartierul Berceni din Capitală, după ce un bărbat de 66 de ani a decis să-și pună capăt zilelor aruncându-se în gol de la etajul opt al blocului în care locuia.

În ciuda eforturilor, echipajele medicale nu au mai putut face altceva decât să constate decesul. În cauză a fost demarată o anchetă și urmează să se stabilească motivul pentru care a comis acest gest necugetat.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, victima avea trei copii – doi băieți și o fată – și se confrunta cu mai multe probleme de sănătate. În plus, se pare că unul dintre băieți era acasă când a decis să se sinucidă.

Scene șocante în Capitală. Un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul opt al blocului în care locuia

Îl cunoșteam din vedere, ne mai vedeam prin spatele blocului. Era foarte ok, foarte respectuos. Era cam bolnav. Am înțeles că intrase în depresie de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Ştiu că suferea și de alte boli, dar nu ştiu exact ce anume. Avea 3 băieți și o fată, unul dintre băieți era acasă când s-a întâmplat tragedia”, a declarat un martor, conform observatornews.ro.

În zona b-dul Constantin Brâncoveanu nr. 15, sector 4, o persoană de sex masculin cu vârsta de aproximativ 70 de ani s-a precipitat de la etajul 8 al imobilului.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au prezentat lucrători din cadrul S.M.U.R.D., care au constatat și declarat decesul, iar la fața locului au fost solicitați lucrători din cadrul I.N.M.L. pentru ridicarea cadavrului.

Cazul a fost preluat de către lucrători din cadrul Secției 16 Poliție, pentru continuarea cercetărilor”, se arată în informarea transmisă de Poliția Capitalei la scurt timp după tragedie.

ADVERTISEMENT

Și-a pus capăt zilelor după ce a fost părăsit de iubită

Din păcate, nu este singura sinucidere care a avut loc recent în Capitală. La începutul lunii martie, un tânăr de doar 22 de ani s-a aruncat în gol de pe acoperişul unei clădiri cu patru etaje, în urma unei decepții în dragoste.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de intervenție, printre care și o autospecială tip „punct de comandă”, în încercarea de a-l determina să se răzgândească și să coboare jos în siguranță. Chiar și iubita a făcut eforturi disperate. Din nefericire, toate eforturile s-au dovedit a fi în zadar.

ADVERTISEMENT