Life

Un altfel de spirit al Crăciunului! Ana Morodan a ”vandalizat” un poster cu Ștefan Bănică Junior

Ana Morodan a intrat în pielea lui Grinch, de Crăciun! Contesa digitală a postat un videoclip care i-a făcut pe internauți să se amuze.
25.12.2022 | 17:30
Un altfel de spirit al Craciunului Ana Morodan a vandalizat un poster cu Stefan Banica Junior
Ana Mlorodan, contesa digitală. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ana Morodan a intrat în spiritul Crăciunului, în felul ei! Vedeta a interpretat unul din cele mai iubite și detestate personaje, filmându-se în mai multe locuri din București.

Ana Morodan a devenit Grinch

Morodanca a vrut să marcheze Crăciunul într-un mod cu totul diferit, așa că a intrat în pielea lui Grinch, monstrulețul care urăște din toată inima această sărbătoare.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a vopsit cu verde și i-a făcut pe internauți să râdă cu poantele sale. Printre victimele ei a căzut și artistul Ștefan Bănică Junior, cel care an de an realizează concerte speciale de Crăciun la Sala Palatului.

Contesa digitală, cum e supranumită, i-a făcut două mustăți cu un marker roșu, ”vandalizând” afișul cu cântărețul. Pe lângă asta, i-a luat la ”mișto” și pe cântăreții stradali din Centrul Vechi, evident, într-o notă umoristică.

ADVERTISEMENT

„Hai să ne veselim și să ne odihnim”, a scris Ana Morodan la videoclipul apreciat de peste 12.000 de persoane, pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Morodan (@anamorodan)

Vedeta vrea să își deschidă firmă de sicrie

Ana Morodan derulează o serie de business-uri în diferite domenii, iar de curând a mărturisit că ar vrea să își deschidă propria sa firmă de pompe funebre.

ADVERTISEMENT

„Moartea nu se demodează niciodată. Oamenii mor și pe recesiune, așa că vreau să fac o firmă de pompe funebre. Toți prietenii mei mi-au spus că e mega inflație! Sloganul vreau să fie «Veniți cu mine în Paradis». Vreau sicrie superbe, căptușite cu volane roz, din tul, cu mătase naturală sau de astea cu latex. Sicrie personalizate, pe roz, pe bordo! Putem să punem și pene! Vrem să facem și monument vip.

Putem face și pentru priveghi, cu dans ceva, că prea e toată lumea pe jelanie la noi! De ce nimeni nu se gândește să înmormânteze pe cineva în sicriu transparent cum e Albă ca Zăpada?”, a declarat Morodan în reality-show-ul „REAlă” de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

„Eu nu vreau să fiu îngropată, vreau incinerată. Fiecare suntem datori cu o moarte, la urma urmei. Vreau înmormântări diferite total. Până la urmă, moartea trebuie celebrată”, a completat Ana.

ADVERTISEMENT