Life
notix pixel id

Un an de la moartea lui Marcel Toader. Mesajul dureros transmis de fiul acestuia, Maximilian

03.08.2020 | 20:29
Un an de la moartea lui Marcel Toader. Mesajul dureros transmis de fiul acestuia, Maximilian
Un an de la moartea lui Marcel Toader. Mesajul dureros transmis de fiul acestuia, Maximilian. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

A trecut un an de la moartea neașteptată a omului de afaceri Marcel Toader, familia și rudele organizând un parastas în amintirea acestuia. Fiul bărbatului care a murit în urma unui infarct, Maximilian, este în continuare îngenunchiat de durere transmițând un mesaj emoționant în mediul online.

Tânărul a mărturisit că nu-i vine să creadă nici la ora actuală că Marcel Toader nu mai este printre noi, fiind extrem de afectat de pierderea suferită. Maximilian a găsit puterea de a scrie câteva rânduri pe pagina de Facebook unde a vorbit despre ziua în care și-a pierdut tatăl, dar și cum l-a afectat moartea acestuia.

„Tată, încă nu-mi vine să cred că a trecut fix un an de când nu mai ești printre noi. Nici acum nu pot să uit cea mai urâtă zi din viața mea când am primit vestea că ai murit!”, a postat băiatul regretatului impresar, pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Un an de la moartea afaceristului Marcel Toader. Ce mesaj a transmis fiul acestuia

Maximilian a mărturisit că tragedia de acum un an l-a maturizat, însă a rămas cu foarte multe cicatrici pe suflet. Fiul lui Marcel Toader a realizat că poate trece peste toate obstacolele și problemele care-i ies în cale și asta pentru că a devenit mai puternic.

„Să știi că sunt bine sănătos, vindecat, dar cu multe cicatrici rămase în suflet! Cu această întâmplare mi-am dat seama că am puterea să trec peste orice î,n viață iar lucrurile se așează ușor, ușor”, a completat fiul regretatului afacerist.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, băiatul lui Marcel Toader speră că părintele său și-a găsit pacea și liniștea sufletească acolo unde a ajuns. De asemenea, Maximilian a ținut să precizeze că regretatul om de afaceri va avea mereu un loc special în inima sa.

„Sper că ești bine oriunde te-ai dus și mai sper că ți-ai găsit liniștea sufletească! Ai grijă de tine și să știi că ai rămas adânc în inima mea!”, a încheiat fiul lui Marcel Toader mesajul de pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Diana Bișinicu a dat de pomană prosoape la parastasul lui Marcel Toader

Cântăreața Diana Bișinicu a povestit că mama regretatului om de afaceri l-a visat acum ceva vreme pe Marcel Toader în timp ce îi cerea un prosop. Acum, la parastasul de la un, artista a dat de pomană prosoape pe care a imprimat numele nașului ei care a murit vara trecută.

„Mi-a spus mama lui că l-a visat, acum ceva timp, în timp ce îi cerea un prosop. Așa că, de prosoape m-am ocupat eu și am țesut pe ele numele nașului meu.

ADVERTISEMENT

Am vrut ca prosoapele care vor fi împărțite să amintească oamenilor de Marcel Toader, să se gândească lumea la el”, a declarat fina regretatului impresar care s-a stins din viață în timp ce lua masa, în curtea unor prieteni din Periș, relatează wowbiz.ro.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri