Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Un arbitru român a anulat trei goluri în Conference League! A fost făcut praf la final

Un arbitru român a anulat trei goluri într-un meci de Conference League.
27.10.2023 | 16:31
Un arbitru roman a anulat trei goluri in Conference League A fost facut praf la final
Un arbitru român a anulat trei goluri la un meci din Conference League. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Andrei Chivulete a avut un meci greu in grupele Conference League. Acesta a fost delegat la o partidă din Bosnia și Herțegovina.

Trei goluri anulate de Andrei Chivulete

Andrei Chivulete a fost delegat la meciul Zrinjski – Legia, din grupa E a Conference League. Cele două echipe erau la egalitate de puncte înaintea acestui meci.

ADVERTISEMENT

Zrinjski a deschis scorul în minutul 30, prin Bilbija. Legia a egalat după autogolul lui Jokovljevic, în minutul 32. Repriza a doua se anunța a fi una de care pe care.

Formația din Bosnia și Herțegovina voia victoria, iar Cuze marca în minutul 55, dar reușita a fost anulată de Andrei Chivulete, după consultarea cu arbitrul VAR.

ADVERTISEMENT

Legia trecea în avantaj în minutul 62, după ce Kramer, din pasa lui Ribeiro, l-a învins pe portarul Maric. Gazdele nu au renunțat și au continuat să lupte pentru victorie.

Au crezut că au egalat în minutul 70, când mingea a intrat în poartă după execuția lui Malekinusic, dar golul a fost anulat pentru offside de Chivulete. Românul a mai anulat un gol, dar nu a fost o fază atât de importantă ca primele două.

ADVERTISEMENT

Gabi Safta a prezentat situația, spunând că a fost cu atât mai dureros pentru jucătorii din Bosnia și Herțegovina încât ei nu au VAR în campionat, nefiind obișnuiți cu aceste decizii.

Mă duc repede la Andrei Chivulete, la meciul Zrinjski – Legia, polonezii au scris ”VAR, VAR, VAR, arbitrul a luat trei decizii favorabile Legiei”.

ADVERTISEMENT

Chivutele a anulat nu mai puțin de trei goluri gazdelor în minutele 55, 62 și 70 pentru pozișii de offside, de fiecare dată, fiind ajutat de colegul din VAR, italianul Daniele Paterna. Bosniacii au și spus că e frustrant, mai ales că ei nu au VAR în campionat”, a fost prezentarea făcută de Gabi Safta.

Andrei Chivulete nu a fost singurul român care a arbitrat aseară. În etapa a treia a acestui sezon al cupelor europene au arbitrat 17 români, adunând aici inclusiv pe cei ce au fost în brigăzi, nu neapărat principali.

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:30.

Trei goluri anulate de un arbitru român în Conference League

ADVERTISEMENT