Life

Un artist cunoscut, motivul divorțului dintre Mihaela Tatu și soțul ei. Cei doi s-au despărțit după șase ani de căsnicie

Adevăratul motiv pentru care Mihaela Tatu a divorțat de soțul ei, după mai bine de un deceniu de mariaj. Ce nu a mai mers în relația lor
10.12.2023 | 22:59
Un artist cunoscut motivul divortului dintre Mihaela Tatu si sotul ei Cei doi sau despartit dupa sase ani de casnicie
Motivul care a determinat-o pe Mihaela Tatu să divorțeze de soț Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mihaela Tatu a demonstrat de nenumărate ori că este o femeie extrem de puternică. Viața i-a ridicat la fileu multe provocări și pe toate le-a depășit cu brio. Acum, privind retrospectiv, aceasta nu regretă nicio alegere.

Mihaela Tatu este mândră de fiecare decizie din viața ei

Mihaela Tatu este una dintre cele mai cunoscute femei. Vedeta a fost ani la rând în atenția publicului, dar a ținut mereu departe de ochii curioșilor viața privată. În ultimul timp, Mihaela a început să fie din ce în ce mai ”zgârcită” în apariții media, deși fanilor le este foarte dor de ea.

ADVERTISEMENT

Vedeta iubită de mii de români a avut parte de provocări grele pe care a decis să le depășească singură, fără ajutorul cuiva. Acum, aceasta a rămas singură căci, potrivit declarațiilor sale, a ales să divorțeze.

Mihaela Tatu și soțul ei au avut o relație de mai bine de 16 ani. Nimic nu avea să prevestească faptul că, după mai bine de un deceniu de mariaj, divorțul va apărea între ei.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu regretă nimic din ceea ce s-a întâmplat în viața ei. Însă, este conștientă că lucrurile ar fi putut decurge într-un alt mod dacă nu se căsătorea atât de devreme. Mihaela avea doar 21 de ani atunci când a decis să îi spună ”da” soțului ei.

Mihaela Tatu s-a mai îndrăgostit de câteva ori după divorț

În timp ce pentru multe femei o astfel de despărțire ar fi fost dureroasă, pentru Mihaela a fost o altă lecție primită de la viață. În ciuda faptului că a rămas să o crească singură pe fiica ei, fosta vedetă de la Acasă TV a gestionat exemplar situația.

ADVERTISEMENT

În plus, faptul că partenerul ei a ales să plece în Spania după despărțire a ajutat-o să treacă mult mai repede peste acest episod. Distanța fizică a ajutat enorm de mult și la distanțarea emoțională care s-a produs mai repede decât se aștepta.

Mihaela a avut o singură teamă în momentul în care a știut că va divorța. Și anume, modul în care le va vestea părinților. Vedeta a fost mereu apropiată de părinți și a încercat să îi ferească de vești proaste.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Mihaela Tatu a fost mereu curtată de bărbații faimoși din România. Chiar dacă cu mulți dintre ei a fost doar prietenă, se zvonea că, la un moment dat, s-ar fi iubit și cu Gabriel Cotabiță.

Vedeta a negat orice legătură amoroasă cu artistul. Ba mai mult, a recunoscut că, de-a lungul vremii, a mai fost cuplată și cu alte numele celebre. Din păcate, nicio astfel de relație nu exista în realitate, ci, cel mult era prietenă cu acei bărbați.

ADVERTISEMENT