ADVERTISEMENT
Fotbal international

Un atacant din Bundesliga își va dona toți banii din salariu: ”Clubul se află într-o situaţie dificilă”

Autor: Gabriela Gheorghe | 04.09.2020 | 16:01
Un atacant din Bundesliga își va dona toți banii din salariu: ”Clubul se află într-o situaţie dificilă
Un atacant din Bundesliga își va dona toți banii din salariu: ”Clubul se află într-o situaţie dificilă" (sursă foto: hepta.ro)

Vedad Ibisevic va juca timp de un an la Schalke și imediat a luat  o hotărâre incredibilă. Vârful din Bosnia își va dona salariul pe un an de zile unor organizații caritabile din Germania.

ADVERTISEMENT

Potrivit atacantului bosniac, el încasează mai puțin de 100 de mii de euro. Jucătorul va primi de la echipa sa de club numai bonusurile stipulate în contract.

“Schalke se află într-o situație financiară dificilă, dar nu mă deranjează, având în vedere că nu am venit să câștig bani, ci să joc în Bundesliga.

ADVERTISEMENT

”Îi voi dona unor organizații caritabile”

Am decis să nu primesc salariul de bază, astfel că îi voi dona unor organizații caritabile și voi juca doar pentru bonusuri”, a spus Ibisevic.

Atacantul din Bosnia a evoluat în 340 de jocuri în campionatul Germaniei și a înscris de 127 de ori. Pentru naționala țării sale a strâns 83 de partide și a înscris de 28 de ori.

ADVERTISEMENT

Ibisevic este cotat de către site-urile de specialitate la un milion și 200 de mii de euro. De-a lungul carierei sale a evoluat la Hertha Berlin, VFB Stuttgart, Hoffenheim, Alemannia Aachen, Paris Saint Germain, Dijon, Fire Premier, SLU Billikens, FC Baden.

Nouă goluri a marcat în sezonul trecut

Jucătorul de 36 de ani a evoluat în 25 de meciuri în sezonul trecut pentru Hertha Berlin în campionatul Germaniei și a marcat de șapte ori. De asemenea, a mai bifat două partide în Cupă unde a dat două goluri.

ADVERTISEMENT

Din 2006 joacă atacantul în Germania și a spus că vrea să rămână la cel mai înalt nivel și că nu are nevoie de bani pentru a fi motivat.

Directorul sportiv al lui Schalke are o părere bună despre gestul atacantului: “E un lucru extraordinar. Poți doar să-ți scoți pălăria în fața lui Vedad și a atitudinii sale”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!