News

Un autoturism s-a răsturnat în București în urma unui accident cu trei mașini. Două persoane au fost rănite

Un grav accident rutier a avut loc în București. O mașină s-a răsturnat pe șosea, după o coliziune în care au fost implicate în total trei autoturisme. Două persoane au fost rănite.
11.06.2022 | 16:07
Un autoturism sa rasturnat in Bucuresti in urma unui accident cu trei masini Doua persoane au fost ranite
Accident cu două persoane rănite în București. Trei mașini implicate. Un autoturism s-a răsturnat. Sursa foto: gandul.ro
ADVERTISEMENT

Un nou accident grav a fost raportat sâmbătă pe șoselele din țară. De această dată, evenimentul a avut loc chiar în Capitală.

Accident cu două persoane rănite în București. Trei mașini implicate. Un autoturism s-a răsturnat

Din primele informații, trei mașini au fost implicate în acest eveniment de pe Șoseaua Mihai Bravu. Accidentul s-a soldat și cu două persoane rănite.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor Gândul.ro, unul dintre vehiculele implicate în coliziune s-a răsturnat pe șosea.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de la Poliție, dar și de la ISU. Pompierii depun eforturi pentru extragerea unei persoane din mașină.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Poliția Rutieră a impus restricții de trafic pe Sos. Mihai Bravu, banda 3, dinspre Vatra Luminoasă către Piața Muncii, mai anunță sursa citată.

Zi de sâmbătă cu mai multe accidente tragice în țară

A fost o nouă zi tragică pe șoselele din România. Încă de la primele ore, această zi de sâmbătă a adus victime în zona Capitalei și în Moldova.

ADVERTISEMENT

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a murit pe loc la orele dimineții, după ce mașina sa a intrat în coliziune cu o autocisternă pe centura Bucureşti, în apropiere de Jilava.

”Astăzi, 11 iunie, polițiștii orașului Măgurele au fost sesizați cu privire la faptul că pe DNCB – Jilava, la km 43, s-a produs un eveniment rutier, soldat cu decesul unei persoane.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat polițiști orașului Măgurele pentru efectuarea activităților specifice, iar din primele verificări au constatat faptul că, un autoturism se deplasa DNCB, din direcția Berceni către orașul Măgurele, iar când a ajuns la km 43, a intrat în coliziune cu o autotren”, se precizează într-un comunicat transmisa de Poliţie.

Tot de dimineață, dar în județul Botoșani, un muncitor care efectua lucrări de reparații la carosabil, pe DN 29D, a fost accidentat mortal de un autoturism al cărui şofer era băut şi circula cu viteză.

ADVERTISEMENT
Tags: