News

Tragedii rutiere în țară. Un muncitor la drumuri din Botoșani a fost ucis de un coleg băut. Un bărbat a murit pe loc pe centura Capitalei. Update

Debut de weekend cu mai multe tragedii pe drumurile din țară. Un bărbat a murit într-o coliziune pe șoseaua de centură a Capitalei. În Botoșani, un muncitor la drumuri a fost ucis de un șofer băut.
11.06.2022 | 12:08
Tragedii rutiere in tara Un muncitor la drumuri din Botosani a fost ucis de un coleg baut Un barbat a murit pe loc pe centura Capitalei Update
Debut tragic de weekend pe șoselele din țară. Un șofer a murit pe loc pe centura Capitalei. Sursa foto: colaj Fanatik / InfoTrafic
ADVERTISEMENT
11-06-2022
13:27

Muncitorul de la drumuri din Botoșani, lovit mortal de o mașină condusă de un coleg

Conform presei locale, muncitorul de 58 de ani din Botoșani a a fost ucis chiar de un coleg.

Este vorba de un tânăr de 27 de ani, tot din judeţul Botoşani. Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen dinspre Botoşani spre Ştefăneşti. Ambii angajaţi ai aceleaşi societăţi comerciale, care execută lucrările de modernizare rutieră, potrivit botosaninews.ro.

Încă un weekend cu drame pe șoselele din țară. În primele ore ale zilei de sâmbătă, doi bărbați au murit în apropiere de București și în județul Botoșani.

Debut tragic de weekend pe șoselele din țară. Un șofer a murit pe loc pe centura Capitalei

Accident grav pe centura Capitalei, în localitatea Jilava. Un om a murit după ce mașina pe care o conducea a intrat în coliziune frontală cu un TIR.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, tragedia a avut loc sâmbătă la primele ore ale dimineții, la km 43.

Impactul dintre cele două vehicule a fost atât de violent, încât mai multe elemente de caroserie au fost împrăştiate pe o rază de zeci de metri pe carosabil.

Din autoturismul victimei aproape că nu s-a mai ales nimic. În imaginile postate de site-ul Infotrafic al Poliției Române se mai poate observa doar un morman de fiare.

ADVERTISEMENT

Timp de 60 de minute, circulația a fost blocată pe ambele sensuri în zona impactului dintre cele două vehicule.

Impact violent între un autoturism şi o cisternă pe centura Bucureşti. Sursa foto: infotraficromania.ro

Un șofer de 27 de ani a accidentat mortal un muncitor la drumuri, în Botoșani

Poliția Română anunță, tot prin intermediul site-ului Infotrafic, un accident grav și în județul Botoșani. Un angajat al unei firme private de construcții care executa lucrări de modernizare rutiere, în judeţul din nord-estul țării, a murit, sâmbătă, după ce a fost lovit de un autoturism care circula cu viteză.

ADVERTISEMENT

Autoturismul la volanul căruia se afla un tânăr de 27 de ani se deplasa dinspre municipiul Botoşani spre comuna Truşeşti.

Acesta a lovit un muncitor de 58 de ani, care lucra la modernizarea drumului naţional DN 29 D.

Ulterior s-a descoperit că șoferul auto care a provocat accidentul mortal avea o concentraţie alcoolică de 0,20 mg/l în aerul expirat.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut, pentru Agerpres, de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu.

În urma acestui accident, circulaţia pe DN 29 D, între localităţile Victoria şi Stăuceni, s-a desfăşurat pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea agenţilor de poliţie.

ADVERTISEMENT