News

Un balon cu turiști s-a prăbușit în regiunea Cappadocia din Turcia. Doi cetățeni spanioli au murit

Doi turiști spanioli și-au pierdut viața într-un accident de balon cu aer din regiunea Cappadocia, în Turcia. Accidentul ar fi fost cauzat de vânt.
18.10.2022 | 13:27
Un balon cu turisti sa prabusit in regiunea Cappadocia din Turcia Doi cetateni spanioli au murit
Accident în Turcia, zona Cappadocia. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Doi turişti spanioli au murit şi trei au fost răniţi când balonul cu aer cald în care călătoreau a aterizat brusc în regiunea Cappadocia din Turcia, a declarat biroul guvernatorului local.

Accident mortal de balon în Cappadocia

Balonul cu aer cald a decolat din districtul Avanos la răsăritul soarelui, a menționat guvernatorul provinciei Nevşehir.

ADVERTISEMENT

”În timpul aterizării balonului, care transporta 28 de pasageri și doi membri ai echipajului, doi cetățeni spanioli și-au pierdut viața, în timp ce trei cetățeni spanioli au fost răniți”, a transmis oficialul într-un comunicat.

”Tratamentul celor răniți continuă în spitalele din orașul nostru și aceștia nu sunt în pericol, este precizat în comunicat.

ADVERTISEMENT

Conform declarației, accidentul a fost cauzat de o creștere neașteptată a vitezei vântului, potrivit evaluărilor inițiale. Plimbările cu balonul cu aer cald sunt una dintre cele mai populare activități din regiunea Cappadocia, unde baloanele zboară peste văi și formațiuni vulcanice, potrivit Reuters.

Cappadocia e destinația preferată a vedetelor. Cunoscuta cântăreață Anda Adam a fost cerută în căsătorie în această zonă de iubitul ei Yosif Eudor Mohaci.

ADVERTISEMENT

Adam a recunoscut că nu a putut să-și stăpânească lacrimile în acel moment. “A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea. Am ajuns eu ca o floricică, la 5 dimineață, la ședința foto.

Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătit. S-a așezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui”, povestea vedeta pentru Wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

“Am plâns de bucurie… Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna. A fost ca într-un film, parcă nici nu îmi vine să cred că a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru… Cănd vom decide și ziua nunții vă vom anunța”, a completat solista.

Cappadocia este o regiune istorică în Anatolia Centrală, din Turcia. Cele mai importante orașe din zonă sunt Kayseri, Avanos, Aksaray, Nevsehir și Urgup.

ADVERTISEMENT
Tags: