News

Un bărbat a atacat doi copii în Germania. A tras o fetiță de păr și a aruncat un băiat de pe un pod, pentru că nu vorbeau rusă

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a atacat pe stradă doi copii în Germania, pentru că aceștia nu vorbeau limba rusă, iar acum este căutat în toată țara.
03.09.2023 | 15:28
Un barbat a atacat doi copii in Germania A tras o fetita de par si a aruncat un baiat de pe un pod pentru ca nu vorbeau rusa
Un bărbat a atacat doi copii în Germania. Foto: The Guardian
ADVERTISEMENT

Copilul în vârstă de 10 ani a fost aruncat de pe un pod, într-un canal, în timp ce fata a fost trasă de păr. Băiatul s-a rănit la cap și la piciorul stâng. Mai mult, atacatorul a aruncat cu o sticlă după acest copil, rânindu-l în umăr, după care a fugit de la locul faptei. Mai mult, atacatorul a tras de păr o fetiță pentru că aceasta nu vorbea limba rusă.

Un bărbat a atacat doi copii în Germania

Agresorul este cel mai probabil un rus sau susținător al Rusiei, pentru că le-a reproșat victimelor că nu vorbesc limba rusă și le-a transmis că ”Ucraina a început războiul”. Poliția în caută acum pe vinovat, care a fugit, iar acesta va fi judecat pentru tentativă de omor. Potrivit Pravda.ua, copiii vorbeau ucraineană pe o stradă din orașul Einbeck din Saxonia Inferioară, atunci când au fost atacați.

ADVERTISEMENT

Potrivit anchetei poliției, mai mulți copii ucraineni stăteau lângă un pod când un bărbat necunoscut a început să se plângă că vorbesc ucraineană. Le-a ordonat să vorbească rusă și a spus că Ucraina a început războiul.

”Parchetul susține că bărbatul a tras de părul unei fete, apoi a apucat un băiețel de 10 ani și l-a aruncat peste balustradă în canal”, menționează sursa citată.

ADVERTISEMENT

În timp ce băiatul se afla în canal, atacatorul necunoscut i-ar fi aruncat o sticlă de sticlă, care a aterizat pe umărul drept al copilului. Atacatorul necunoscut a fugit mai apoi, iar acum este căutat. Polițiștii au transmis că acesta purta un tricou albastru, șapcă neagră și pantaloni scurți din denim.

Procurorul general consideră atacul motivat politic, relatează ziarul Die Welt, care mai notează că atacatorul vorbea rusă. La sfârșitul lunii august, poliția a reținut și a început să interogheze un bărbat suspectat de un atac brutal asupra a două femei ucrainene în orașul Plasy din nordul regiunii Plzen, Cehia.

ADVERTISEMENT

Între timp, atunci când nu terorizează oameni în Europa, rușii ucid în continuare oameni nevinovați în Ucraina. Cel mai recent exemplu, cele trei persoane care au fost ucise, alături de altele care au fost rănite, în urma bombardamentelor rusești de peste noapte în zonele din prima linie din Ucraina.

În regiunea Doneţk din estul Ucrainei, două persoane au fost ucise şi alte două au fost rănite în ultima zi, potrivit Pavlo Kyrylenko, şeful administraţiei militare Doneţk. Kyrylenko a mai spus că mai multe case și un centru cultural au fost, de asemenea, avariate în ultimele atacuri. Mai la sud, în regiunea Herson, cel puțin o persoană a fost ucisă și alte șase rănite în atacurile rusești, potrivit Oleksandr Prokudin, șeful administrației militare a regiunii Herson.

ADVERTISEMENT

”În ultima zi, inamicul a bombardat de 79 de ori, lansând 510 obuze din mortare, artilerie, tancuri, Grad, UAV-uri, avioane și sisteme ZU-23”, a spus Prokudin, adăugând că Rusia a tras 14 obuze în orașul Herson. Zonele rezidențiale ale așezărilor din regiune au fost lovite, precum și o clădire religioasă din orașul Herson.

ADVERTISEMENT