News

Un bărbat a căzut de pe pasaj în Piața Victoriei, după ce i s-a făcut rău. Traficul a fost blocat

Un bărbat a căzut de pe pasaj în Piața Victoriei, iar medicii spun că acestuia i s-ar fi făcut rău în timp ce umbla. Traficul a fost blocat zeci de minute.
23.04.2024 | 16:05
Un barbat a cazut de pe pasaj in Piata Victoriei dupa ce i sa facut rau Traficul a fost blocat
Un bărbat a căzut de pe pasaj în Piața Victoriei, după ce i s-a făcut rău. Traficul a fost blocat. Foto: Inquam
ADVERTISEMENT

Conform martorilor oculari, bărbatul a suferit ”o cădere dură” de pe stradă direct în pasajul subteran, astfel că la fața locului au ajuns mai multe echipaje de Poliție și ale SMURD. Conform unui comunicat al DGPMB, victima are 39 de ani și a fost transportată la spital în stare conștientă.

Un bărbat a căzut de pe pasaj în Piața Victoriei, după ce i s-a făcut rău

”Astăzi, 23 aprilie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție au fost sesizați, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de pe un pasaj, situat în Sectorul 1. La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiști din cadrul subunității, care au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind identificat un bărbat, în vârstă de 39 de ani.

ADVERTISEMENT

Totodată, la adresă s-a deplasat și un echipaj de prim-ajutor, care i-a acordat victimei primele îngrijiri medicale, aceasta fiind transportată la spital, în stare conștientă, pentru investigații suplimentare. Din primele cercetări, s-a stabilit că, în timp ce bărbatul se afla deasupra pasajului, a acuzat o stare de rău, moment în care s-ar fi dezechilibrat și a căzut peste balustradă”, au explicat salvatorii.

În urmă cu jumătate de an, un bărbat cădea în gol de pe pasajul de cale ferată de pe strada Gheorghe Lazăr din Timișoara. Spre deosebire de cazul din București, martorii spun că timișoreanul în vârstă de 57 de ani a ales să sară și a aterizat pe o mașină aflată în trafic. Bărbatul a fost preluat atunci în stare gravă de ambulanță și transportat la spital.

ADVERTISEMENT

Conform presei din Timișoara a fost al 3-lea incident de acest gen în doar 7 zile în Timișoara. Asta, după ce o femeie în vârstă de 53 de ani se arunca de la etajul 10 al unui bloc de pe Calea Șagului. În mod miraculos femeia a scăpat cu viața după ce s-a prăbușit pe acoperișul din dreptul intrării în casa scării.

Mai mulți timișoreni au ales să se sinucidă sărind de la înălțime

Și tot în același timp un militar în vârstă de 37 de ani s-a urcat pe pervazul ferestrei apartamentului de la etajul 7 al unui bloc și a amenințat că se aruncă. Pompierii au trimis un alpinist care a coborât în rapel de pe bloc, moment în care militarul s-a speriat și a fugit în apartament. În cele din urmă a fost încătușat și dus la psihiatrie, conform martorilor.

ADVERTISEMENT

Probabil cel mai șocant caz rămâne cel al bucureșteanului care a ales să se arunce în gol de la etajul 10 al unui bloc din Sectorul 6. Incredibil, soția sa l-a încurajat să facă acest gest, după ce s-a certat la cuțite cu sinucigașul. Vecinii spun că cei doi erau mai mereu băuți și aveau un comportament bizar.

De altfel, vecinii spun că nu a fost prima dată când bărbatul a amenințat că se sinucide. Până atunci medicii, polițiștii sau vecinii reușiseră să-l convingă să nu o facă, însă în cele din urmă ultima tentativă s-a dovedit a fi cea decisivă. De această dată bărbatul a avut o singură cerință, ca să nu sară în gol: ca cineva să-i aducă două beri.

ADVERTISEMENT

Problema e că soția, la rândul său, a consumat tot două beri, după care i-a transmis bărbatului: ”Aruncă-te, dacă tot te arunci!”. Când a auzit aceste vorbe, bărbatul s-a aruncat în gol de la etajul 10, sub privirile îngrozite ale oamenilor din jur. ”Nimeni nu mă înţelege, toată lumea o să mă acuze. Habar n-are lumea. Lumea nu ştie ce e în sufletul meu. Nimeni nu ştie ce am păţit eu”, s-a plâns soția turmentată și, probabil, îndurerată.

ADVERTISEMENT