News

Acuzații grave după sinuciderea polițistului din Roman. De ce s-ar fi împușcat Bogdan: ”Asupra lui erau presiuni enorme”

Vin acuzații extrem de grave din partea unui sindicat după sinuciderea polițistului din Roman. De ce s-ar fi împușcat, de fapt, Bogdan.
20.03.2024 | 17:06
Acuzatii grave dupa sinuciderea politistului din Roman De ce sar fi impuscat Bogdan Asupra lui erau presiuni enorme
Sindicaliștii lansează acuzații grave după sinuciderea polițistului din Roman. Sursa foto: Ziarul de Neamț / Observator News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sindicaliștii din poliție lansează acuzații foarte grave după sinuciderea polițistului din Roman. Care au fost motivele din spatele gestului extrem comis de Bogdan. Ce presiuni erau asupra sa.

Sindicaliștii lansează acuzații grave după sinuciderea polițistului din Roman. Motivele care ar sta în spatele gestului extrem

La începutul acestei săptămâni, o tragedie a cutremurat comunitatea din Roman. Un tânăr polițist își punea capăt zilelor și se împușca în cap cu arma din dotare. Toți cei care l-au cunoscut pe Bogdan sunt în stare de șoc și nu-și explică gestul bărbatului.

ADVERTISEMENT

În mod oficial, până în acest moment nu se știe ce anume l-a împins pe polițist să recurgă la sinucidere. Bogdan era angajat la Biroul Rutier și era căsătorit, având un copil. La ultima testare psihologică el fusese declarat apt.

În presa locală din Neamț, un sindicalist lansează acuzații extrem de grave după această tragedie. Conform TVNeamt.ro, bărbatul ar fi fost supus unor presiuni chiar de către şefii de la Serviciul Rutier.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, el s-ar fi plâns în mod constant de volumul mare de muncă şi de faptul că sunt prea multe acţiuni planificate la care trebuie să participe. A acuzat și faptul că nu mai apuca să îşi lucreze dosarele penale şi de toate aceste presiuni de la locul de muncă.

Asupra lui erau presiuni enorme și din partea șefilor. Rămăsese în urmă cu soluționarea unor dosare, din lipsa timpului. Este binecunoscut deficitul de personal din Poliție, iar la Rutieră, această problemă se acutizează pe zi ce trece.

ADVERTISEMENT

Bogdan, pur și simplu nu mai făcea față volumului mare de lucru, mai ales că trebuia să participe (la fel ca toți colegii lui) la tot felul de acțiuni pe care le visează noaptea chestorii de carton de la București și care trebui puse în aplicare a doua zi”, conform sursei citate.

Bogdan își dorea să fugă de la Rutieră

Publicația locală, care citează cele prezentate de sindicaliști, mai notează că Bogdan Mihalache își dorea să plece, să fugă chiar, de la Rutieră. Bărbatul era conștient că nu mai face față condițiilor de lucru. Voia să meargă la Ordine Publică.

ADVERTISEMENT

La Rutieră ar exista ”o problemă pe care o au toți colegii lui, dar niciunul nu îndrăznește să ia atitudine. Din lipsă de curaj sau poate din slugărnicie față de șefi. Recent, de la Serviciul Rutier Roman, mai plecaseră doi polițiști. De fapt, au fugit la alt Serviciu, din cauza șefului de la Rutieră- Roman”.

În replică, Inspectoratul Județean de Poliție Neamț neagă aceste aspecte. IPJ notează că bărbatul ar fi fost avansat înainte de termen, că nu avea ore suplimentare, nici dosare multe în lucru în acelaşi timp, şi nici nu ar fi auzit că alţi colegi de-ai bărbatului din poliţie să se fi plâns de locul de muncă.

ADVERTISEMENT