Life

Un bărbat a cheltuit aproape 16.000 de dolari pentru a deveni câine: “Încă din copilărie am această fantezie”

Un bărbat a cheltuit aproape 16.000 de dolari ca să devină câine, vis pe care îl are încă din copilărie. Cum și-a îndeplinit dorința?
01.01.2023 | 18:36
Un barbat a cheltuit aproape 16000 de dolari pentru a deveni caine Inca din copilarie am aceasta fantezie
Bărbatul care a cheltuit aproape 16.000 de dolari pentru a deveni câine. Sursa foto: Capturi YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Japonia a vrut să devină câine, așa că a cheltuit aproape 16.000 de dolari pentru a-și îndeplini visul. Toco și-a dorit acest lucru încă din copilărie.

Cum a reușit un bărbat să devină câine. A cheltuit aproape 16.000 de dolari

Toco și-a dorit întotdeauna să fie un câine din rasa collie, motiv pentru care a luat măsuri în acest sens.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a strâns bani și a comandat un costum realist de collie la începutul anului 2022. Acesta l-a costat nu mai puțin de 2 milioane de yeni, adică aproximativ 15.700 de dolari atunci.

În cele din urmă, după mai multe revizuiri, costumul a fost gata în 40 de zile. O firmă japoneză, specializată în realizarea de sculpturi și modele pentru filme.

ADVERTISEMENT

Toco a postat clipuri video pe canalul de YouTube, acolo unde se vede că a reușit să intre în pielea unui câine. A fost filmat în timp ce consuma mâncare falsă pentru câini, dar și când dădea din coadă.

Mai mult, Toco s-a rostogolit și s-a odihnit pe un hamac, la fel ca un câine.

Deși este deja popular în mediul online, fiind urmărit de peste 11.000 de persoane. Bărbatul este îngrijorat de ce ar putea crede ceilalți despre comportamentul său, mai ales cei apropiați.

ADVERTISEMENT

“Rareori le spun prietenilor mei pentru că mi-e teamă că vor crede că sunt ciudat. Prietenii și familia mea au părut foarte surprinși să afle că am devenit un animal. (…)

Încă din copilărie, am această fantezie de a deveni un animal. Mă întreb dacă a fost o dorință de transformare”, a declarat Toco, potrivit Mirror.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a mai spus că îi place “să facă lucruri pe care doar câinii le fac”, întrucât așa se simte ca un adevărat animal de companie.

Într-unul dintre clipurile video postate pe canalul său, Toco le-a prezentat oamenilor cum a arătat prima sa plimbare în aer liber. Bărbatul s-a ghemuit la pământ și s-a comportat ca un câine pentru a nu atrage atenția oamenilor din jur.

Costumul de câine al bărbatului japonez i-a atras pe fanii din întreaga lume. Mulți i-au transmis că nu este ciudat doar pentru că își dorește să arate și să se comporte ca un câine și că cei dragi ar trebui să afle despre acest lucru.

ADVERTISEMENT