News

Un bărbat a fost bătut și tâlhărit după o întâlnire amoroasă. Victima a căzut în capcana unor tinere care l-au ademenit

Un bărbat a fost bătut și tâlhărit după ce și-a dat întâlnire cu două tinere pe internet, după ce tinerele au adus la ”întâlnire” un prieten.
23.06.2023 | 11:25
Un barbat a fost batut si talharit dupa o intalnire amoroasa Victima a cazut in capcana unor tinere care lau ademenit
Un bărbat a fost bătut și tâlhărit.
ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 46 de ani își dăduse întâlnire prin intermediul unei aplicații de dating cu cele două tinere, fără să se gândească că va fi bătut de un complice al acestora. Hoții i-au luat telefonul și au făcut plăți de mii de euro din conturile bărbatului, înainte de a fi reținuți de polițiști.

Un bărbat a fost bătut și tâlhărit după o întâlnire amoroasă

”Din cercetări a reieşit că, în luna iunie 2023, două tinere, de 17 şi 23 de ani, şi-ar fi dat întâlnire cu persoana vătămată, un bărbat de 46 de ani, într-un imobil din oraşul Zărneşti, prin intermediul unei aplicaţii de dating. Împreună cu un tânăr de 17 ani, acestea l-ar fi aşteptat pe bărbat la locaţia stabilită, l-ar fi imobilizat şi ar fi exercitat acte de violenţă asupra acestuia.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceştia i-ar fi sustras persoanei vătămate mai multe sume de bani, ar fi accesat fără drept telefonul mobil al acesteia şi ar fi efectuat mai multe tranzacţii financiare neautorizate, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 6.800 de euro”, a transmis Poliția Brașov.

În acest dosar au fost efectuate șase percheziții domiciliare de către procurori cu ajutorul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale, iar cele două tinere și complicele au fost reținuți. Toți trei sunt suspectați acum de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, influenţarea declaraţiilor şi acces ilegal la un sistem informatic.

ADVERTISEMENT

Un caz similar a fost înregistrat în urmă cu un an la Pitești, acolo unde un bărbat a acceptat invitația unei prostituate după ce a petrecut într-un bar. Având la el 4000 de lei în buzunar și cel mai probabil înfierbântat și de aburii alcoolului, bărbatul a acceptat să plece cu aceasta la marginea orașului, alături de femeie.

Femeia și-a condus clientul într-un loc ferit, undeva lângă un pod, la marginea orașului Pitești, acolo unde a profitat de faptul că acesta era băut. Astfel, în timp ce-și dezbrăca victima, femeia i-a sustras portofelul care avea în el 4.000 de lei. Bărbatul a realizat că a fost jefuit imediat și a sunat la Poliție.

ADVERTISEMENT

Prostituata a fost găsită în cele din urmă de oamenii legii și a fost reținută pentru furt, după ce oamenii legii au recuperat de la ea trei sferturi din suma pretinsă de păgubit. Un incident similar a pățit și un bărbat din Botoșani, care a fost lăsat fără telefon și fără bani după ce a fost atras într-un gang de o prostituată.

”Bărbatul a intrat în panică în momentul în care a realizat că singura senzație tare de care avea parte era legată de furtul telefonului mobil și a banilor pe care îi mai avea în buzunar. Un echipaj de jandarmi a sărit în ajutorul victimei. Bărbatul fusese atras într-un gang de o tânără în vârstă de 28 de ani sub pretextul de a negocia cu partenerul ei plata pentru serviciile sexuale. Ulterior, el a constatat că cei doi i-au furat telefonul mobil și portofelul

ADVERTISEMENT

Jandarmii le-au întocmit celor doi actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat. Documentele vor fi înaintate în vederea soluționării către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani”, transmitea într-un comunicat de presă Jandarmeria Botoșani.

ADVERTISEMENT
Tags:
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat...
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat decizia imediat
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Schimbări majore la permise. Cine va fi obligat să îl reînnoiască la 2...
Schimbări majore la permise. Cine va fi obligat să îl reînnoiască la 2 ani
Doi candidați la primărie au fost împuşcaţi la câteva ore distanță în același...
Doi candidați la primărie au fost împuşcaţi la câteva ore distanță în același oraș din Mexic
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut...
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu
Prețurile RCA vor scădea din toamna acestui an. Schimbări pentru șoferi
Prețurile RCA vor scădea din toamna acestui an. Schimbări pentru șoferi
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Răzvan Fodor, DEVASTAT de SEPARAREA de Irina Fodor. Ce mesaj i-a transmis în...
Răzvan Fodor, DEVASTAT de SEPARAREA de Irina Fodor. Ce mesaj i-a transmis în momentul despărţirii FOTO
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la...
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la NATO
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume