News

Scene violente la Arad. Bătaie pe locurile de parcare: o șoferiță ia pe capotă o femeie și o trântește pe asfalt

Scene violente au fost filmate la Arad. O șoferiță aflată într-un Mercedes ia pe capotă o femeie, după o altercație cu o alta pentru un loc de parcare
19.04.2023 | 18:42
Scene violente la Arad Bataie pe locurile de parcare o soferita ia pe capota o femeie si o tranteste pe asfalt
Mașina a demarat cu femeia pe capotă, aceasta căzând apoi chiar lângă roțile mașinii
ADVERTISEMENT

Scene violente au fost filmate la Arad, pe bulevardul Gheorghe Magheru din municipiu. Un Mercedes ia pe capotă o femeie, mașina își continuă un timp mersul apoi frânează, persoana fiind aruncată la pământ, riscând să fie strivită de mașină, care o ocolește la milimetru și își continuă drumul.

O filmare realizată de camera unui amator a surprins o altercație într-o parcare din Arad, la începutul acestei luni, la data de 4 aprilie, care se putea transforma într-o tragedie. Totul a pornit de la o ceartă între două femei pe un loc de parcare, una din ele fiind la volanul unui autoturism Mercedes. Altercația a continuat iar presupusa victimă scoate telefonul și sună la 112.

ADVERTISEMENT

La un pas de moarte

Așteptând să vină poliția, femeia se pune în fața mașinii Mercedes, încercând să o împiedice să plece, moment în care șoferița demarează și o ia pe capotă. După câțiva metri parcurși, cu femeia pe capotă și având telefonul în mână, Mercedesul frânează, iar aceasta din urmă este aruncată brutal pe asfalt.

Dintr-un alt unghi al filmării, din spate, se poate vedea că mașina o ocolește pe femeie – care a rămas întinsă pe drum- prin stânga, autoturismul trecând la la centimetri distanță de corpul ei și continuându-și drumul. Scena a fost filmată de un martor, cu ajutorul unei camere din mașina sa, și de un altul dintr-un bloc aflat lângă zona altercației dintre cele două femei.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, victima a primit un certificat medico-legal, având nevoie de între 12 și 14 zile de îngrijiri. Inspectoratul Județean de Poliție Arad a reacționat după publicarea filmărilor abia miercuri, 19 aprilie. ”În ziua de 4 aprilie, în jurul orei 15.50, a fost sesizat, prin 112, un scandal între două femei pe Bd. Gheorghe Magheru (…) Polițiștii au stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, o femeie de 65 de ani, din Arad, ar fi accidentat o femeie de 35 de ani din Arad. Victima a fost transportată la spital în vederea evaluării stării sale și acordarea de îngrijiri speciale”, a comunicat IPJ Arad.

„Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 2 Micălaca pentru clarificarea împrejurărilor în care a avut loc fapta și luarea măsurilor legale ce se impugn, într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe”, mai precizează poliția care nu oferă explicații despre această reacție tardivă.

ADVERTISEMENT

Bătaie pe locurile de parcare

Anul trecut, amenzile privind ocupare ilegală a parcărilor rezidențiale din Arad au crescut. Primăria municipiului a sos la licitație mai multe locuri de parcare, în număr total de 540. Mai mulți locuitori s-au plâns de prețurile pe care le-au apreciat prea ridicate. Ulterior, în acest an, regulamentul privind parcările rezidențiale a făcut obiectul unor critici, un avocat susținând că acesta este ilegal.

Tot la Arad, poliția și jandarmii au fost solicitați să invervină, în februarie, după o bătaie în parcarea unui centru comercial de pe strada Aurel Vlaicu. La începutul acestui an, și în Cluj o femeie l-a bătut pe un bărbat pentru că i-ar fi ocupat locul de parcare. Tot la început de an, o femeie a ajuns la spital după ce a fost bătută de un bărbat, după ce s-au certat pentru un loc de parcare.

ADVERTISEMENT

Locurile de parcare insuficiente reprezintă o problemă cu care se confruntă mulți locuitori din mediul urban, procedura de atribuire și distribuirea acestora fiind deseori criticate. Pe de altă parte, dezvoltatorii imobiliari trebuie să asigure un număr de locuri de parcare aferente. Anul trecut, mai multe percheziții au fost făcute în București, la dezvoltatori imobiliari, pentru locuri de parcare fictive.

 

ADVERTISEMENT
Tags: