News

Un bărbat a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Otopeni. Ce ar fi pățit spaniolul

Un bărbat a fost găsit mort în camera sa de hotel din Otopeni, fiind vorba despre un turist spaniol care se afla în țara noastră de mai multe zile.
19.09.2023 | 20:59
Un barbat a fost gasit mort intro camera de hotel din Otopeni Ce ar fi patit spaniolul
Un bărbat a fost găsit mort într-o cameră de hotel. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost găsit mort de către o cameristă, după ce acesta nu s-a prezentat la ora 12:00 la recepție pentru a-și preda camera. La fața locului au ajuns mai mulți polițiști, după ce angajații hotelului au sunat la 112 și au sesizat Inspectoratul de Poliție al Județul Ilfov referitor la această situație.

Un bărbat a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Otopeni

”La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Otopeni. Poliţiştii desfășoară activități pentru identificarea bărbatului respectiv, cât și pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept. Se pare că este vorba de un cetățean spaniol. Acesta ar fi trebuit să părăsească la ora 12:00 camera de hotel și pentru că nu a făcut-o, un reprezentant al hotelului s-a dus să verifice și l-a găsit decedat”, au transmis reprezentanții Poliției.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil bărbatul ar fi murit în somn, conform Antena 3, însă medicii legiști vor stabili cu exactitate cauza decesului. În urmă cu două luni o femeie în vârstă de 25 de ani era descoperită moartă într-o cameră de hotel din centrul Timișoarei. O recepționeră a fost cea care a făcut descoperirea șocantă, conform Antena 3.

”Astăzi în jurul orei 13:30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără în vârstă de 25 de ani ar fi fost găsită de către recepţioneră, decedată într-o camera de hotel de pe raza municipiului Timişoara. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă”, a transmis IPJ Timiș.

ADVERTISEMENT

Presa locală transmite că femeia se cazase în urmă cu 5 zile în Timișoara, însă nu a fost văzută ieșind sau intrând din hotel, astfel că e posibil ca tânăra să fi murit cu mult înainte de a fi descoperită. Recepționera a fost alarmată de faptul că tânăra trebuia să elibereze camera, însă nu a dat niciun semn de viață.

Polițiștii cred că fata ar putea să se fi sinucis, mai ales că în cameră era plin de medicamente aruncate peste tot. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar din primele informații nu există niciun indiciu că tânăra ar fi fost victima vreunei agresiuni.

ADVERTISEMENT

Ca și o coincidență macabră, în același timp o altă tânără era descoperită într-o cameră de hotel, de data aceasta în Constanța. Anchetatorii au transmis că femeia avea 33 de ani și a fost găsită tot de o recepționeră. Angajații hotelului spun că aceasta se cazase cu doar o seară înainte de tragedie.

Polițiștii au transmis că tânăra s-a sinucis, fiind găsită spânzurată și a lăsat un bilet de adio prin care să-și justifice gestul. ”La data de 18 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța- Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un imobil din municipiul Constanța, a fost găsită o femeie decedată prin spânzurare.

ADVERTISEMENT

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie, de 33 de ani. Personalul medical a declarat decesul acesteia. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmitea IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT
Tags: