News

Un bărbat a fost împușcat în plină stradă, în timp ce traversa de mână cu fetița sa de numai 6 ani. VIDEO

07.07.2020 | 15:38
Un barbat a fost impuscat in plina strada in timp ce traversa de mana cu fetita sa de numai 6 ani VIDEO
ADVERTISEMENT

Scene șocante pe străzile din New York, în cartierul Bronx, o zonă rău famată a orașului. Un bărbat a fost împușcat mortal în timp ce traversa de mână cu fetița lui în vârstă de numai șase ani.

Asasinul se afla în mașină în momentul crimei. A oprit în dreptul bărbatului, a scos pistolul pe geamul mașini și a tras. Victima a fost împușcată în piept și nu a mai avut nicio șansă la viață.

ADVERTISEMENT

Acesta nu este un caz singular. În aceeași zi, la opar câteva străzi distanță, alți doi tineri au fost împușcați mortal în scara unui bloc, de către două persoane necunoscute.

Un bărbat a fost împușcat mortal pe o trecere de pietoni din New York

Pe lângă cele două persoane care au fost omorâte, o alta este în stare gravă la spital, dar criminalii nu au fost încă prinși. Din păcate, incidente de acest gen sunt tot mai dese în New York, mai ales în cartierul Bronx, renumit pentru acte de violență și tâlhării.

ADVERTISEMENT

Localnicii sunt speriați, unii dintre ei mărturisind că de când a început mișcarea pentru tăierea fondurilor pentru poliție, polițiștii nu mai intervin ca înainte.

Pe de altă parte, zeci de mii de persoane au protestat zile la rând pe străzile din New York după moartea afroamericanului George Floyd, ucis de un polițist din Minneapolis, în timp ce încerca să îl aresteze.

ADVERTISEMENT

Astfel de manifestări au avut loc în Los Angeles, Philadelphia, Atlanta sau Seattle.  În general, aceste acțiuni s-au desfățurat în mod pașnic în timpul zilei, însă, odată cu lăsarea serii, mai multe grupuri au recurs la vandalism, incendii, violențe și chiar jafuri.

În timpul acestor acțiuni, polițiștii au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare.