Life

Un bărbat a găsit o pungă cu bani în comanda de la McDonald’s. Ce a făcut apoi 

Un bărbat și-a comandat mâncare de la McDonald's și s-a trezit cu o pungă de bani, pe lângă mâncare. Gestul la care a decurs apoi.
20.01.2023 | 20:09
Un barbat a gasit o punga cu bani in comanda de la McDonalds Ce a facut apoi
Ce recompensă a primit tânărul în urma gestului său. Sursa foto: SnackFax/Tik-Tok
ADVERTISEMENT

Un bărbat a avut parte de o experiență pe care nu o va uita, cu siguranță, tot restul vieții. Și-a comandat de la McDonald’s mâncare, iar când a primit-o s-a trezit și cu o pungă plină cu bani.

A comandat mâncare de la McDonald’s și a primit o pungă cu bani. Întâmplarea prin care a trecut un american

Josiah Vargas, un tânăr din America, a postat întâmplarea sa pe Tik-Tok, unde arată că pe lângă meniul dorit, în pungă se mai află și o alta, mai mică, cu ”doar câteva mii de dolari”.

ADVERTISEMENT

”Ce este asta? De ce ar face asta?”, spune Josiah în timp ce le arată urmăritorilor săi o pungă de plastic, plină cu bani. Întreg videoclipul a adunat peste 91.000 de vizualizări și 205.000 aprecieri.

Bărbatul a înapoiat banii. Cum au reacționat angajații

Fără a sta prea mult pe gânduri, americanul a mers și a returnat suma și s-a adresat angajaților. Aceștia s-au bucurat nespus de gestul său, scrie Insider.

ADVERTISEMENT

”De ce îmi faceți asta, băieți? Știți cât de mult îmi doresc acești bani?”, le-a spus Vargas, angajaților, în mod ironic. Unul dintre ei remarcă, extrem de bucuros: ”Oh, Doamne!”

Ce recompensă a primit tânărul, în urma faptei sale bune. Multora nu le-au venit să creadă

Mai mult, tânărul a fost îmbrățișat când s-a întors cu banii, iar cei de la McDonald’s i-au asigurat, gratis, vreme de o lună, mâncare. Totodată, a fost recompensat și cu 200 de dolari.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre urmăritorii individului l-au felicitat pentru fapta sa bună, dar alții au recunoscut faptul că nu ar fi procedat asemeni lui.

”Aș spune, literalmente, „Universul m-a binecuvântat”. și aș fi plecat. Lol.”/ ”Da…nu dădeam banii înapoi, McDonalds va fi ok”, au scris unii utilizatori Tik-Tok.

ADVERTISEMENT

”Cineva și-a păstrat slujba pentru că ai făcut ce trebuie. Bine pentru tine, omule!”, a mai notat un alt urmăritor al tânărului american.

ADVERTISEMENT
Tags: