News

Un bărbat a intrat cu un pistol în altar și a amenințat preotul. Ce l-a deranjat pe agresor. Video

21.04.2020 | 15:21
Un barbat a intrat cu un pistol in altar si a amenintat preotul Ce la deranjat pe agresor Video
ADVERTISEMENT

Un bărbat a intrat cu un pistol în altar și a amenințat preotul chiar în timpul unei slujbe. Evenimentul s-a petrecut în momentul oficializării liturghiei de Paște.

Un bărbat a intrat cu un pistol în altar și a amenințat preotul

Scene incredibile petrecute marți într-o biserică din Tulcea. Un bărbat a intrat cu un pistol în altar și a amenințat preotul care oficia Slujba din a treia zi de Paște.

ADVERTISEMENT

Incidentul de marți dimineață a avut loc la Biserica Ortodoxă pe Rit Străvechi ”Sfântul Vasile cel Mare“ din Sarichioi.

La un moment dat, liturghia a fost întreruptă de două persoane. Una dintre ele a intrat peste preot în altar, ținând un pistol în mână. Individul a țipat la preot, iar slujba s-a întrerupt, anunță News.ro

ADVERTISEMENT

Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea a emis un comunicat în care anunță că polițiștii au fost chemați să intervină la o biserică din localitatea Sarichioi.

VIDEO CU MOMENTUL AMENINȚĂRII 

Agresorul, deranjat de zgomotul slujbei

Printr-un apel la 112, forțele de ordine au fost înștiințate de faptul că un bărbat a intrat în biserică şi l-a ameninţat pe preot cu un pistol, spunând că este deranjat de zgomotul produs prin oficierea slujbei religioase.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii au intervenit, l-au identificat pe bărbat, care are 40 de ani şi este din Sarichioi. Oamenii legii au constatat că pistolul este de fapt o brichetă.

Bărbatul cu ”pistolul” a fost dus la Spitalul Judeţean Tulcea, pentru investigaţii de specialitate, iar la finalul verificărilor poliţiştii vor stabili ce măsuri vor fi luate împotriva sa. Incidentul din Tulcea a fost surprins de camerele video care transmiteau online Slujba din a treia zi de Paște.

ADVERTISEMENT

Conform sătenilor, bărbatul reținut s-a mutat de curând în localitate și era deranjat de slujba transmisă la boxele amplasate în afara bisericii.

ADVERTISEMENT