News

Scandal în Capitală. Un polițist în civil a fost lovit în timp ce aplana un conflict. Trei persoane reținute

A fost scandal, marți seară, în traficul din Capitală. Un polițist îmbrăcat în civil a fost lovit în timp ce încerca să aplaneze un conflict. Trei persoane au fost reținute în urma incidentului.
01.06.2022 | 12:23
Scandal in Capitala Un politist in civil a fost lovit in timp ce aplana un conflict Trei persoane retinute
Scandal în trafic, în Capitală. Un polițist în civil a fost lovit. Trei persoane reținute în urma conflictului. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un șofer a fost bătut în trafic, marți seară, în Capitală. În conflict a fost implicat și un polițist în civil care a încercat să intervină pentru a calma spiritele.

Scandal în trafic, în Capitală. Un polițist în civil a fost lovit. Trei persoane reținute în urma conflictului

Din informațiile oferite de Poliția Capitalei, scandalul a izbucnit în jurul orei 22.30. Secția 18 Poliție a fost sesizată prin 112 de către un bărbat că a fost victima unei agresiuni în urma unui conflict în trafic.

ADVERTISEMENT

La locul indicat s-au deplasat polițiști care l-au identificat pe bărbatul reclamat. Individul era însoțit de mai multe persoane.

Pentru că bărbații aveau un comportament violent, polițiștii au cerut sprijin echipajelor din zonă. Până la sosirea acestora, în sprijin a venit o echipă formată din doi polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, care acționau în civil în zona adiacentă, precizează Poliția Capitalei, citată de News.ro.

ADVERTISEMENT

”În data de 31.05.2022, in jurul orei 22.30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 18 Poliţie a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul ca a fost victima unei agresiuni, în urma unui conflict in trafic.

La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti, care au depistat şi identificat bărbatul reclamat, care era însoţit de mai multe persoane.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că aceştia manifestau un comportament agresiv, a fost solicitat sprijin echipajelor din zonă”, relatează Poliţia Capitalei.

Polițistul agresat a ajuns la spital

În sprijinul agresorului din trafic a ajuns un autoturism în care se aflau 3 persoane. La un moment dat, una dintre acestea l-a lovit pe unul dintre polițiștii în civil.

ADVERTISEMENT

Agresorii au fost duși la sediul Secţiei 24 Poliţie , iar poliţistul agresat a fost transportat la spital.

Conform datelor rezultate din primele cercetări, a rezultat faptul că agresorul nu ar fi cunoscut calitatea de polițist.

În continuare, cercetările sunt derulate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, cu trei bărbaţi în stare de reţinere, precizează Poliţia Capitalei.

ADVERTISEMENT
Tags: