News

Un bărbat infectat cu Covid-19 s-a spânzurat în spital, la Iași. Mai avea câteva zile până la externare

28.01.2021 | 07:46
Un barbat infectat cu Covid19 sa spanzurat in spital la Iasi Mai avea cateva zile pana la externare
Un bărbat s-a spânzurat în Iași
ADVERTISEMENT

Un pacient infectat cu Covid-19 s-a spânzurat cu un cearșaf de clanța unei uși la spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași.

Bărbatul era sub tratament iar starea sa generală era bună, fiind aproape de externare, spun medicii din spital.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vor face verificări pentru a afla ce s-a întâmplat.

Un bărbat din Iași s-a spânzurat în spital

Pacientul a fost găsit spânzurat în noaptea de luni, 24 ianuarie, spre marți, în salonul în care era internat în clinica a 2-a a spitalului.

ADVERTISEMENT

Alarma a fost dată de un alt pacient, coleg de salon cu bărbatul spânzurat. În jurul orei 3:00, medicii au fost anunțați că un bărbat de 77 de ani dispăruse din salon, după care l-au găsit spânzurat.

Deși au început manevrele de resuscitare, decesul a fost pronunțat la scurt timp. Conform bzi.ro, nimeni nu își explică ce l-a îndemnat pe bărbat să recurgă la acest gest, mai ales că era vorba de o persoană sociabilă, fără mari probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Bărbatul fusese internat cu Covid pe 10 ianuarie și urma să fie externat. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Iași pentru necropsie, urmând să fie stabilite cauzele decesului.

Pandemia de Covid a împins până acum nenumărați români să-și ia viața, mulți dintre aceștia fiind internați în diferite spitale din România. La Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu s-au sinucis nu mai puțin de doi pacienți infectați cu Covid în lunile trecute.

ADVERTISEMENT

În cursul nopţii de 16 octombrie, în jurul orei 2,00, un bărbat în vârstă de 73 de ani, confirmat pozitiv în urma testării SARS-CoV-2, internat în cadrul unei unităţi sanitare din Sibiu, s-a aruncat pe fereastra salonului situat la etajul I. Acesta a fost internat de urgenţă pe secţia ATI, în stare foarte gravă. În cursul zilei de astăzi, bărbatul a decedat. De asemenea, la nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu, în urma sesizării din oficiu, s-a deschis o anchetă penală care vizează stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs incidentul în cauză”, a anunțat Prefectura Sibiu în octombrie.

ADVERTISEMENT
Tags: