News

Un bărbat și-a descoperit sosia într-un aeroport. Aveau bilete spre aceeași destinație: „A fost o nebunie! Nu am mai văzut așa ceva”

Cum și-a găsit un bărbat sosia. S-a întâmplat într-un aeroport, în timp ce pleca în vacanță. „Oamenii au spus că am putea fi frați”
06.03.2024 | 23:45
Un barbat sia descoperit sosia intrun aeroport Aveau bilete spre aceeasi destinatie A fost o nebunie Nu am mai vazut asa ceva
Un bărbat și-a descoperit sosia într-un aeroport. Foto Facebook Mark Garland
ADVERTISEMENT

Un bărbat și-a descoperit sosia într-un aeroport. Întâmplarea ciudată, prin care au trecut cei doi, i-a impresionat pe toți pasagerii și a făcut înconjurul lumii. Totul s-a petrecut în timp ce bărbații se pregăteau să ajungă în vacanță.

Și-a descoperit sosia într-un aeroport. Întâmplarea ciudată prin care a trecut un bărbat

Cei doi aveau bilete spre aceeași destinație. Ajungând la aeroportul din Londra, Mark Garland a mers să facă formalitățile de check-in. Plănuise să meargă într-o vacanță în Bangkok, Thailanda.

ADVERTISEMENT

Spre surprinderea lui, britanicul de 58 de ani a aflat că are o „sosie”. Un bărbat cu același nume și care îi semăna izbitor se afla în același aeroport. S-a întâmplat după ce personalul aeroportului l-a informat că și-ar fi făcut deja formalitățile de check-in.

În cele din urmă, situația s-a clarificat, constatându-se că spre aceeași destinație avea bilet un alt Mark Garland, în vârstă de 62 de ani, care semăna foarte bine cu bărbatul mai tânăr cu patru ani. Se pare că angajatul de la check-in nu verificase numărul de rezervare și înregistrare.

ADVERTISEMENT

„Oamenii au spus că am putea fi frați”

Ulterior, cei doi bărbați au făcut cunoștință și au rămas impresionați în urma asemănării. Mai mult, ei au au cunoștințe comune și că locuiesc în același cartier, potrivit NY Post. „A fost o nebunie! Nu am mai văzut așa ceva”, a mărturisit bărbatul de 62 de ani.

„Am stat la ghișeul de check-in timp de 40 de minute, în timp ce încercau să rezolve problema. Apoi a trebuit să mergem mai devreme la poarta de îmbarcare pentru a ne identifica valizele”, a spus mai tânărul Mark Garland, care apoi și-a întâlnit sosia.

ADVERTISEMENT

„Oamenii au spus că am putea fi frați. I-am spus: Uite, eu sunt Mark Garland, arătându-i pașaportul meu, iar el a început să râdă, și-a deschis pașaportul și mi-a arătat numele lui”, a adăugat celălalt bărbat.

Mai mult, la îmbarcarea în avion, cei doi britanici și-au dat seama că aveau locurile unul lângă celălalt. Fiecare și-a povestit viața pe durata călătoriei și au aflat că au multe alte lucruri în comun.

ADVERTISEMENT

Ambii au câte patru copii, unul este divorțat, în timp ce celălalt nu a fost căsătorit niciodată. Au aflat că sunt încântați de Thailanda: „I-am spus că am fost de 13 ori, iar el mi-a spus că a fost de 83 de ori”, a mai spus britanicul de 58 de ani.

 

ADVERTISEMENT
Tags: